profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Anglijas RX posmā startēs bijušais Talsu rallija dalībnieks

Mārtiņš Jankovskis 11.05.2015 - 20:30 Anglijas RX posmā startēs bijušais Talsu rallija dalībnieks
Gajs Vilks. Foto: autosport.com

Kā ziņo pasaules rallijkrosa čempionāta (World RX) organizatori, tad divkārtējais Anglijas rallija čempions Gajs Vilks ar JRM komandas ''Mini'' automašīnu startēs Anglijas RX posmā.

Vilks kopš 2011.gada ir bez regulāras rallija programmas, taču sportists, kurš vairākas reizes ir bijis arī Latvijā (mācījis jaunos angļu braucējus), cer, ka rallijkross ir tas lauciņš, kurā viņš varētu turpināt savu autosportista karjeru.


Deivs Mira. Foto: www.autosport.com

''Rallijkross ir disciplīna, kurā saskatu savu nākamo nodaļu manā karjerā,'' iesāk Gajs Vilks, kura bijušais ''Suzuki Junior World Rally Championship'' komandas biedrs Pers-Gunars Andersons šobrīd startē World RX un pārstāv spēcīgo ''Marklund Motorsport Volkswagen'' komandu.

''Kā braucējs, kuram ir bijusi veiksmīga karjera WRC, IRC, Eiropā un Anglijā, zinu, ka man ir nepieciešamās prasmes un pieredze, lai veiksmīgi startētu rallijkrosā.''


Danijs Vejs

Jāatzīmē, ka Vācijas RX posmā JRM komanda startēja ar divām Mini automašīnām (Amerikāņi Danijs Vejs un Deivs Mira palika bez punktiem), kur tagad ar vienu no tām brauks Vilks. ''Šis gads JRM komandai un Mini automašīnām ir mācību gads, taču man patīk tas, ko redzēju šajās automašīnās Vācijā. Šasija strādāja labi, bet pie dzinēja vēl darbs turpinās,'' nobeidz Vilks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png