profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs: Diemžēl veiksme šoreiz nebija mana sabiedrotā

Go4speed 26.04.2015 - 23:48 Nitišs: Diemžēl veiksme šoreiz nebija mana sabiedrotā
Reinis Nitišs. Foto: Olsbergs MSE

Svētdien noslēdzās Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta (Pasaules RX) pirmais posms Portugālē, kur Supercar klasē startējošais jēkabpilietis Reinis Nitišs iekļuva sacensību pusfinālā, kurā finišēja piektais, nekvalificējoties sacensību finālbraucienam. Nitišs Portugālē ieguva 8 punktus, un čempionāta kopvērtējumā šobrīd ierindojas 11. vietā. Čempionāta līderpozīcijā ar 27 punktiem izvirzījies finālbrauciena uzvarētājs Juhans Kristofersons.

''Portugālē guvām apstiprinājumu, cik daudz spēcīgu konkurentu ziemas periodā pievienojušies pasaules čempionātam, un katram no viņiem ir paši augstākie mērķi. Tas nozīmē, ka šī būs ļoti aizraujoša sezona, kurā katrs kvalifikācijas brauciens var izšķirt sacensību rezultātu,'' iesāk Reinis Nitišs.


Foto: Olsbergs MSE

''Vēlos pateikties Olsbergs MSE, kas ziemas periodā ir cītīgi strādājusi un sagatavojusi ļoti ātru mašīnu, par ko pārliecinājāmies gan sestdien, gan svētdien. Diemžēl veiksme nebija mana sabiedrotā, kas apvienojumā ar paša kļūdām un mainīgajiem laika apstākļiem šoreiz liedza cīnīties par augstākajām vietām. Lai gan pusfinālā neizdevās apsteigt Ekstremu, tieši pusfinālā parādīju savu labāko sniegumu, un ar šādu noskaņojumu arī došos uz nākamo posmu. Sezona ir gara, un šis ir tikai pirmais no trīspadsmit posmiem. Liels paldies visiem maniem sekotājiem un atbalstītājiem par uzmundrinošiem vārdiem sociālajos tīklos! Tiekamies jau pēc nedēļas Vācijā!” tā Nitišs.

Nākamais Pasaules RX posms no 1. līdz 3. maijam norisināsies Vācijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png