profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitiša konkurents: Šī ir labākā mašīna, kāda man jebkad ir bijusi (FOTO)

Go4speed 23.04.2015 - 19:19 Nitiša konkurents: Šī ir labākā mašīna, kāda man jebkad ir bijusi (FOTO)
Deivs Džīnejs un Timijs Hansens. Foto: Peugeot Sport

Viens no Reiņa Nitiša pagājušās sezonas sīvākajiem konkurentiem bija Timijs Hansens, kurš sezonas kopvērtējumā SuperCar klasē izcīnīja ceturto vietu, par 11 punktiem piekāpjoties Nitišam.


Deivs Džīnejs un Timijs Hansens. Foto: Peugeot Sport

Nesen ''Peugeot'' rūpnīcas rallijkrosa komanda ''Peugeot-Hansen'' paziņoja, ka tās sastāvā šogad brauks jau pieminētais zviedrs Hansens un franču pilots Deivs Džīnejs. Pagājušajā gadā ''Peugeot-Hansen'' komandas piloti piecas reizes kāpa uz goda pjedestāla, kur Itālijas posmā tika izcīnīta uzvara.

Kā atzīst komanda, tad šogad mērķis ir cīnīties par uzvarām gan individuālajā ieskaitē, gan arī ražotāju kausā. Tāpat komanda piebilda, ka automašīnām ir veikti uzlabojumi gan šasijā, gan dzinējā.


Foto: Peugeot Sport

''Šī ir labākā mašīna, kāda man līdzšinējā karjerā ir bijusi. Domāju, ka mums ir mašīna, kurai ir potenciāls uzvarēt. Pats šai sezonai gatavojos vēl smagāk. Esmu priecīgs par manu jauno komandas biedru, kuru pazīstu kopš savas debijas rallijkrosā. Zinu, ka man būs grūti viņu pārspēt,” saka Timijs Hansens.


Foto: Peugeot Sport

Tikmēr Džīnejs, kurš šajā komandā ieņēma Timura Timerzjanova vietu, piebilda, ka “šis ir mans pirmais līgums ar rūpnīcas komandu, tāpēc tas ir liels pagrieziena punkts manā karjerā. Šīs mašīnas dzinējs ir ļoti jaudīgs. Mans mērķis ir ar katru posmu lēnām palielināt ātrumu, lai sezonas beigās varētu cīnīties par pjedestāliem un, iespējams, uzvarām,” tā Deivs Džīnejs, kurš pagājušajā sezonā, startējot septiņos posmos, izcīnīja tikai 27 punktus, kas kopvērtējumā deva 17.vietu.

Atgādināsim, ka 2014.gada Eiropas rallijkrosa čempionāta bronzas medaļnieks "Super 1600" klasē Jānis Baumanis šogad piedalīsies "Team Peugeot-Hansen" izveidotajā jauno talantu programmā "Team Hansen Talent Development", tādējādi debitējot pasaules rallijkrosa čempionātā prestižākajā "Supercar" klasē ar šādu automašīnu. Ar "Supercar" klases automašīnu Jānis startēs trīs pasaules čempionāta posmos – 22. - 24.maijā Lielbritānijā, 21. - 23.augustā Norvēģijā un 2. - 4. oktobrī Turcijā.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png