profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs un Baumanis uzzina pirmā posma pretiniekus, dalībnieku sastāvs grandiozs

Go4speed 14.04.2015 - 20:26 Nitišs un Baumanis uzzina pirmā posma pretiniekus, dalībnieku sastāvs grandiozs
Foto: FIA World Rallycross Championship

Publicēts pasaules (World RX) un Eiropas (Euro RX) rallijkrosa čempionāta 1.posma dalībnieku saraksts. Kā ziņo organizatori, tad pavisam kopā startēs 52 mašīnas. Jaudīgākajā SuperCar klasē Portugālē uz starta izies 21 sportists, no kuriem 18 ir tie, kuri plāno startēt pilnu World RX čempionātu.


Reinis Nitišs Portugālē. Foto: Olsbergs MSE

Nosaukt uzvārdus, kuri no šiem sportistiem ir galvenie favorīti uz uzvaru, šobrīd ir praktiski neiespējami, jo ir vismaz desmit braucēji, kuri var un ir spējīgi cīnīties par uzvaru. Šo braucēju vidū noteikti ir jāmin arī Reinis Nitišs. Jāpiemin, ka šosezon Reinim būs jācīnās ar jau trim bijušajiem pasaules rallija čempionāta (WRC) pilotiem - Peteru Solbergu, Peru-Gunāru Andersonu un Manfrēdu Štolu.


Šīs sezonas SuperCar klases dalībnieki. Foto: FIA World Rallycross Championship

Super 1600 klasē uz starta izies 21 sportists no 14 dažādām valstīm, kuru vidū būs arī Set Promotion komandas pilots Jānis Baumanis. Jāatzīmē, ka no Baltijas šajā posmā brauks ne tikai Baumanis, bet arī viens lietuvietis un trīs igauņi.

Šajā posmā būs arī RX Lites klase, kurā startēs desmit braucēju. Viņu vidū būs pieredzējušais rallija braucējs un Dakaras rallijreida dalībnieks Krištofs Holovčics, kā arī 2014.gada šīs klases čempions Kevins Eriksons.


Baumanis Portugāles posmā. Foto: facebook.com/janisbaumanisrx

Jāatzīmē, ka pagājušā gada Portugāles posms abiem mūsu braucējiem bija ļoti veiksmīgs, jo gan Reinis, gan Jānis finišēja 3.vietā.

Pirmā posma dalībnieku saraksts apskatāms ŠEIT.

Portugāles posms:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png