profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs: Cīnīties par uzvarām šosezon noteikti būs grūtāk

Mārtiņš Jankovskis 23.03.2015 - 18:27 Nitišs: Cīnīties par uzvarām šosezon noteikti būs grūtāk
Reinis Nitišs. Foto: No sportista privātā arhīva

Strauji tuvojas jaunā pasaules rallijkrosa čempiionāta sezona, kurā jaudīgākajā SuperCar klasē startēs arī jēkabpilietis Reinis Nitišs, kurš pārstāvēs Ford Olsbergs MSE komandu. Pagājušā sezona Reinim bija ļoti veiksmīga, jo sezonas laikā viņš uz goda pjedestāla kāpa piecas reizes.


Foto: Qnigan

Šoziem Reinis aizvadīja daudz un dažādus treniņus, kur liels uzsvars tika likts uz braukšanu. ''Šajā starpsezonā sanāca daudz braukt – gan rallijā, gan ar RX Lites automašīnu pa ledu, gan ar kartingiem. Zinot, ka katrs nobrauktais kilometrs man dos labumu, uz to arī šajā starpsezona izgājām. Ceru, ka šie treniņi man dos pārliecību, stabilitāti un izturību,'' portālam Go4speed atklāj Reinis Nitišs.

Ņemot vērā, ka SuperCar klasē piesakās daudz sportistu, Reinis paredz, ka šogad cīņa par uzvarām būs ļoti sīva. ''Šogad braukt būs nedaudz vieglāk, jo nav vairs tik daudz nezināmā, taču arī konkurenti ir smagi un daudz strādājuši, tāpēc noteikti viegli nebūs.''


Foto: Qnigan

Par sezonas mērķiem Reinis piebilda, ka tādu vēl no komandas nav. ''Ir man savs mērķis, kuru gribu sasniegt, bet par sezonas mērķiem ar komandu vēl neesmu runājis, taču domāju, ka šogad tas uzstādījums no komandas varētu būt Top-6. Jebkurā gadījumā katrās sacīkstēs mēģināšu sevi parādīt no labākās puses. Cīnīties par uzvarām šosezon noteikti būs grūtāk, jo šogad startēs daudz vairāku spēcīgu komandu un pilotu. Taču sacensībās nebraukšu tikai piedalīšanās pēc,'' nobeidz Nitišs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png