profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'VW Beetle Supercar' startēs pasaules rallijkrosa čempionātā (FOTO)

Go4speed 11.02.2015 - 09:10 'VW Beetle Supercar' startēs pasaules rallijkrosa čempionātā (FOTO)
Komandas īpašnieks Pers Eklunds. Foto: gtspirit.com

Šogad pasaules rallijkrosa čempionātā sacensībās redzēsim ļoti interesantu un sacensībās ne tik bieži redzētu auto - VW Beetle. Šo SuperCar klases automašīnu uzbūvējusi zviedru Eklund Motorsport komanda. Šobrīd ar šo auto plānots startēt dažos posmos, taču tiek strādāts pie tā, lai šo VW Beetle varētu redzēt visos sezonas posmos.


Foto: gtspirit.com

''Šajā projektā mēs strādājam jau ilgi, tāpēc esmu priecīgs, ka tagad varam šo auto izmantot sacensībās. Šobrīd sacensībās plānojam startēt ar vienu mašīnu, kurai vēl ir jāveic dažas izmaiņas,'' saka komandas īpašnieks Pers Eklunds.


Foto: gtspirit.com

''Jau šobrīd par šo auto ir liela interese. Esmu jau runājis ar vairākiem braucējiem, kuri ar šo auto varētu braukt, taču pagaidām vēl nekas nav izlemts. Ļoti gribu atrast braucēju, kuram būtu budžets pilnai pasaules rallijkrosa čempionāta sezonai. Ja tas neizdosies, tad startēsim Eiropas posmos, kur domāju, ka mūsu mašīna būs spējīga cīnīties par uzvaru.''


Taners Fausts un Skots Spīds. Foto: www.crankandpiston.com

Jāatzīmē, ka Eklund Motorsport VW Beetle būs pirmā automašīna, kas izmantos uzlabotos dzinējus pēc jaunajiem noteikumiem.

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā ASV sportisti Skots Spīds un Taners Fousts Global Rallycross čempionātā pārstāvēja Volkswagen Andretti Rallycross komandu, kur sportisti brauca ar jaunajiem 600 Zs jaudīgajiem VW GRC Beetle.

VW GRC Beetle:


Spīds un Fausts darbībā ar VW GRC Beetle:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png