profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitiša konkurents maina komandu, kas cer kļūt par uzvarētājiem

Go4speed 04.02.2015 - 09:22 Nitiša konkurents maina komandu, kas cer kļūt par uzvarētājiem
Antons Marklunds. Foto: flickr.com/photos/eksrx

Zviedru rallijkrosa braucējs Antons Marklunds, kurš 2014.gada pasaules rallijkrosa čempionātā ieņēma sesto vietu, nolēmis pāriet uz DTM čempiona Matiasa Ekstroma EKS RX komandu. Līdz ar to braucējs šosezon vairs nebrauks ar VW Polo, bet gan ar Audi S1.


Marklunds pie VW Polo stūres. Foto: Foto: Rihards Baumanis

''Šī ir vienreizēja iespēja, ka Matiass un EKS RX man dod iespēju gan cīnīties par augstāko rezultātu, gan arī attīstīties visos iespējamajos līmeņos, kas palīdzēs manā turpmākajā karjerā,'' iesāk Antons Marklunds, kurš pagājušajā sezonā labāko rezultātu uzrādīja Kanādas posmā, kur tika izcīnīta 2.vieta.

Kopš 2011.gada, kad sportists debitēja rallijkrosā, Marklunds pārstāvēja sava tēva Jana Marklunda komandu. ''Ekstroms man ir draugs kopš 2013.gada, kad kopā startējām X spēlēs. Viņš jau ir palīdzējis manas karjeras attīstībā, tāpēc esmu priecīgs, ka varu pievienoties viņa komandai.''


Foto: flickr.com/photos/eksrx

''2015.gadā kopā ar Marklundu brauksim vienā komandā, kas mani padara laimīgu. Mums abiem ir vienāda attieksme un mēs abi esam gatavi parādīt sevi no labākās puses. Antons ir puisis, kurš ļoti labi iederas manā komandā, kā arī viņš ir ļoti talantīgs, kas ļaus mums kļūt par uzvarētājiem,'' prieku neslēpj Matiass Ekstroms.

Atgādināsim, ka DTM zvaigzne Ekstroms savu komandu izveidoja tikai pagājušajā gadā, bet jau savās trešajās sacīkstēs zviedru sportists Zviedrijas posmā izcīnīja uzvaru.


Foto: flickr.com/photos/eksrx

Tāpat zināms, ka Marklunds ar Audi TT piedalīsies Audi TT kausā, kas notiks sešos DTM posmos.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png