profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

3. RallyX on Ice posmā Baumanim un Nitišam pretim stāsies rallija leģenda Gronholms

Go4speed 30.01.2015 - 00:32 3. RallyX on Ice posmā Baumanim un Nitišam pretim stāsies rallija leģenda Gronholms
Foto: QNIGAN/ERC24

Jau ziņojām, ka ziemas rallijkrosa seriāla RallyX on Ice pirmais posms Orebro, Zviedrijā, neatbilstošu laika apstākļu dēļ tika  atcelts. Līdz ar to seriāla dalībniekiem ir jāgatavojas pirmajai cīņai Hēljesas trasē, kas notiks 7. februārī. Šai sacīkstei ir pieteikts Jānis Baumanis, kamēr Reinis Nitišs šajā posmā nevarēs startēt, jo viņš tobrīd aizvadīs Eiropas rallija čempionāta posmu Rally Liepāja.

Ceturtdien šī seriāla organizatori nāca klajā ar paziņojumu, ka 3.posmā, kas notiks 13.februārī, paralēli Zviedrijas WRC posmam, šajās sacīkstēs uz starta izies divkārtējais WRC čempions Markuss Gronholms. Bez Gronholma uz starta izies zviedru rallija leģenda Tomass Redstroms, kurš WRC piedalījās 39 rallijos.


Foto: QNIGAN/ERC24

''13.februāra nakts sacīkstēs startēs dažādi elites sportisti - no WRC, no sniega motociklu sacensībām, no motokrosa un rallijkrosa. Šīs sacensības, kam patīk motorsports, būs gada pasākums,'' saka viens no Zviedrijas rallija organizatoriem Glens Olsons.

Kā uzsver šī pasākuma organizatori, tad pretim pieredzei stāsies jaunie talanti, kur starp visiem braucējiem atzīmēts Reinis Nitišs, kuram līdzās stāsies viņa tautietis Jānis Baumanis. Bez savstarpējām cīņām organizatori un skatītāji ar nepacietību gaidīs, kuram izdosies pārspēt Gronholmu un Redstromu.


Bakeruds, Gronholms un Nitišs. Foto: QNIGAN/ERC24

''Tas, ka Gronhoms un Redstroms Zviedrijas WRC laikā pievienosies mums, nozīmē ļoti daudz. Viņi ir vieni no nozīmīgākajiem un populārākajiem braucējiem, kuri faniem patīk. Esmu par to pārliecināts,'' nobeidz Olsons.

7.februāra dalībnieku saraksts:
Andreas Bakkerud
Jānis Baumanis
Alexander Westlund
Simon Olofsson
Sandra Hultgren
Tobias Svärd
Joni Wiman
Richard Göransson
Kevin Eriksson
Sebastian Eriksson
Per Eklund
Tomas Holmen
Joakim Hvaal

13.februāra dalībnieku saraksts:

Andreas Bakkerud
Simon Olofsson
Richard Göransson
Marcus Grönholm
Jānis Baumanis
Sandra Hultgren
Tomas Rådström
Kevin Eriksson
Tomas Holmen
Joakim Hvaal
Reinis Nitišs
Sebastian Eriksson
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png