profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Reinis Nitišs - Gada populārākais sportists Latvijā

Go4speed 23.12.2014 - 19:48 Reinis Nitišs - Gada populārākais sportists Latvijā
Reinis Nitišs ar divām balvām. Foto: Zigismunds Zālmanis

Otrdienas vakarā tika pasniegtas Gada balvas sportā, kur starp pretendentiem bija arī vairāki autosportisti un autosportu saistīti pasākumi. Liels prieks, ka pie divām balvām tika Reinis Nitišs.

Nominācijā ''Labākais tehnisko sporta veidu pārstāvis'' uz balvu pretendēja vairāki autosportisti un motosportisti. Viens no tiem bija rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs, kurš pasaules rallijkrosa čempionātā izcīnīja trešo vietu prestižākajā "SuperCar" klasē, gūstot lielāko panākumu Latvijas autosporta vēsturē. Tāpat viens no pretendentiem bija Jānis Baumanis, kurš šogad izcīnīja trešo vietu Eiropas čempionātā rallijkrosā "Super 1600" klasē. Bez šiem braucējiem uz galveno balvu vēl pretendēja talantīgais motokrosists Pauls Jonass, kurš noslēdzis līgumu ar pasaules prestižāko rūpnīcas komandu KTM, un 13.vietu pasaules čempionāta prestižākajā motokrosa klasē MXGP izcīnījušais Matīss Karro, kurš arī kļuva par Lielbritānijas čempionu MX1 klasē.

Šogad par labāko tehnisko sporta veidu pārstāvi atzina 19 gadus veco Reini Nitišu!


Foto: qnigan.com

Uz 2014.gada Latvijas "Gada balvu sportā" nominācijā "Populārākais sportists" pirmajā posmā balsojuma anketā bija iekļauti 15 Latvijā pazīstami sportisti un sportistes. Pēc balsošanas tika noskaidroti trīs populārākie sportisti, par kuriem balsošana sākas no jauna. Uz šo nomināciju beigās pretendēja tenisists Ernests Gulbis, biatlonists Andrejs Rastorgujevs un Reinis Nitišs. Balsošana bija spraiga, jo par pirmo vietu ļoti sīvi cīnījās Nitišs un Gulbis. Beigās noskaidrojās, ka nominācijā "Gada populārākais sportists" triumfē Reinis Nitišs.

Nominācijā "Gada uzlecošā zvaigzne" pretendentu vidū bija arī Reinis Nitišs, kurš ar saviem sasniegumiem bija pelnījis uzvarēt, taču šoreiz šo balvu ieguva talantīgā tenisiste, 17 gadus vecā Aļona Ostapenko, kura šogad debitēja lielajā tenisā (WTA reitingā tenisiste šobrīd ieņem 273.vietu). Balvu nominācijā "Gada sporta notikums Latvijā" saņēma Nāciju kauss motokrosā Ķegumā. Pretendentu vidū uz šo balvu bija arī  Eiropas autorallija čempionāta posms Liepājā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png