profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Solbergs: Četri apļi rallijkrosa trasē ir kā sirdslēkme

Go4speed 19.11.2014 - 14:34 Solbergs: Četri apļi rallijkrosa trasē ir kā sirdslēkme
Peters Solbergs. Foto: Rallycros RX

Šī gada pasaules rallijkrosa čempions Peters Solbergs jau sācis darbu pie nākamās sezonas, kurā sportists grib startēt ar rūpnīcas komandas atbalstu. Gan pēdējās sezonas rallijā, gan arī tagad rallijkrosā Solbergs startē ar savu privāto komandu, kas prasa ļoti lielus līdzekļus.

''Gribu palikt rallijkrosā, taču gribu turpināt braukt ar rūpnīcas atbalstu. Kad mēs paskatāmies, kā ir apgādātas Volkswagen, Peugeot un Ford, tad mums jābūt lepniem ar to, ko esam sasnieguši. Taču jūtu, ka esmu gatavs spert nākamo soli un sadarboties ar kādu no rūpnīcas komandām,'' tā Peters Solbergs, kurš piebilda, ka, lai arī šogad ir pārspētas lielās rūpnīcas komandas, tas esot bijis ļoti smagi.


Foto: facebook.com/PetterSolbergWRC

Pēc rallijkrosa sezonas beigām Solbergam paredzēts vēl viens starts, jo sportists piedalīsies Barbadosā notiekošajās Čempionu sacīkstēs, kurās sportists cer izmantot rallijkrosā gūto pieredzi.

''Braukt 60 kilometrus garu ātrumposmu nav problēmas, taču veikt četrus apļus rallijkrosa trasē, kad tev apkārt ir tādi paši traki puiši, ir kā sirdslēkme. Ļoti ceru, ka šī gūtā pieredze man palīdzēs Čempionu sacīkstēs, jo es gribu tajās sacīkstēs parādīt sevi no labākās puses un smagi cīnīties, lai uzvarētu. Tur būs daudz labu braucēju, kurus ļoti cienu, taču man vienalga, ar ko sacensties. Kad iziešu uz starta, braukšu par 110%. Jebkurā gadījumā parūpēšos par labu šovu skatītājiem,'' nobeidz 2003.gada WRC čempions un 2014.gada rallijkrosa čempions.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png