profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Itālijā Nitiša komandā brauks pilots, kurš savulaik salauza stūrmanim degunu (VIDEO)

Go4speed 25.09.2014 - 14:30 Itālijā Nitiša komandā brauks pilots, kurš savulaik salauza stūrmanim degunu (VIDEO)
Džidži Galli pie Ford Olsbergs MSE komandas automašīnas. Foto: rallycrossrx.com

Sestdien un svētdien Itālijā startēs Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta (Pasaules RX) desmitais posms, kurā Supercar klasē uz starta izies arī Reinis Nitišs. Nesen noskaidrojās, ka Nitiša Ford Olsbergs MSE komandas sastāvā līdzās Andreasam Bakerudam uz starta izies bijusī pasaules rallija čempionāta (WRC) zvaigzne, itālis Džidži Galli, kurš uz šo posmu saņēmis īpašu organizatoru ielūgumu.


Galli WRC rallijā. Foto: rallyazores.blogspot.com

''Esmu pagodināts būt daļa no Pasaules RX, kas šobrīd gūst lielu popularitāti. Nebūs viegli, jo būs daudz braucēju, kā arī mašīnu jaudas būs daudz lielākas, nekā līdz šim biju pieradis braukt. Nesen man Zviedrijā bija testi, kā arī biju iesaistīts šīs trases būvniecībā. Ceru, ka tas man palīdzēs sacensībās,'' stāsta Džidži Galli.

Šis braucējs, kurš tiek dēvēts par karstasinīgo itāli, WRC rallijā daudziem palicis atmiņā gan ar savu vienreizējo braukšanas stilu, gan ar izdarībām rallijā un ārpus tā. Taču visvairāk atmiņā palikuši divi gadījumi, kad vienā reizē Galli, strauji metot pudeli, salauza stūrmanim degunu, bet citā reizē viņš pēc ātrumposma atļāvās iesist stūrmanim pa galvu.

Džidži Galli iespaidīgā sānslīde


Džidži Galli iesit stūrmanim pa galvu:


Spilgtākās un trakākās Galli izdarības:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png