profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vācijas RX posmā Nitiša klasē rekordliels dalībnieku skaits, startēs vēl viens WRC pilots

Go4speed 10.09.2014 - 14:32 Vācijas RX posmā Nitiša klasē rekordliels dalībnieku skaits, startēs vēl viens WRC pilots
Pērs Gunars Andersons. Foto: rallycrossrx.com

Pasaules rallijkrosa čempionāta organizatori apstiprinājuši, ka Vācijas posmā uz starta stāsies 41 SuperCar automašīna, kas ir  šīs klases jauns dalībnieku rekords. Starp šīm 41 automašīnām uz starta redzēsim 11 dažādas auto markas, kas arī ir jauns rekords. Papildus tam uz starta izies 25 Super 1600 klases braucēji, bet 11 sportisti cīnīsies TouringCar klasē.


Reinis Nitišs priekšā Kenam Blokam. Foto: reinisnitiss.com

Bez jau zināmiem un regulāriem SuperCar klases dalībniekiem šajā posmā startēs arī bijušais WRC pilots un divkārtējais JWRC čempions Pērs Gunars Andersons, kurš ir 100. dažādais šīs SuperCar klases sportists. Viņa rīcībā būs ''Hedstroms Motorsport'' sagatavota Skoda Fabia mašīna. Tāpat uz starta ar Audi A3 izies bijušais GT1 un šī brīža WTCC braucējs Renē Munihs. Sacensībās atgriezīsies arī Ramona Karlsone un bijušais F1 čempions Žaks Vilenēvs.


Ramona Karlsone. Foto: No sportistes personīgā arhīva

''Apmēram gadu esmu bijis ārpus motorsporta, jo biju aizņemts savā darbā, kā arī veltīju laiku ģimenei un cēlu māju. Taču saņēmu zvanu un piedāvājumu, pēc kura nodomāju, ka tā ir lieliska iespēja. Esmu redzējis, cik populāras ir Pasaules RX sacensības, tāpēc gribētu nākamgad tajās startēt regulāri. Braucēju līmenis ir ļoti augsts, tāpēc Vācijā nebūs viegli cīnīties par visaugstākajām vietām. Pirms nedēļas braucu Zviedrijas posmā, kurā mums bija dažas problēmas, taču tagad tās ir atrisinātas. Pirms sacensībām aizvadīsim vēl vienus testus, pēc kuriem ar nepacietību gaidīšu savu startu šajās sacensībās,'' tā Pērs Gunars Andersons, kurš karjeras laikā startējis 70 WRC posmos.

Pilns dalībnieku saraksts atrodams ŠEIT
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png