profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs: Ceru atkal kāpt uz pjedestāla, taču uzvarēt šeit grib visi (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 12.07.2014 - 09:41 Nitišs: Ceru atkal kāpt uz pjedestāla, taču uzvarēt šeit grib visi (VIDEO)
Reinis Nitišs žurnālistu ielenkumā. Foto: Pure Rallycross

Piektdien Beļģijā pirms sestdien paredzētā pasaules rallijkrosa čempionāta sestā posma starta norisinājās preses konference. Pirms tās sportisti izvēlējās sev starta pozīcijas pirmajai kvalifikācijas kārtai. Tā lēma, ka Reinis Nitišs startēs sestajā braucienā (no ārmalas, kas nav tā pati labākā starta vieta), kurā uz starta izies tādi spēcīgi braucēji kā Tomass Heikinens un Antons Marklunds, kuri kopvērtējumā ieņem attiecīgi ceturto un piekto vietu.


Preses konference. Foto: FIA World Rallycross Championship

Preses konferencē piedalījās Endijs Skots, mājinieku lielā cerība un bijušais WRC pilots Fransuā Duvāls, Edvards Sendstroms un pasaules rallijkrosa čempionāta līderis Reinis Nitišs.

''Trase izskatās viltīga. Kaut kas pavisam savādāks nekā iepriekš braukts. Jāsaka, ka starta pozīcija pirmajā kvalifikācijas kārtā nav tā pati labākā (spēcīgā sastāvā Reinim būs jāstartē no ārmalas), taču darīšu visu to labāko un cīnīšos, lai būtu labi. Ceru atkal kāpt uz pjedestālu, taču šeit ir daudz spēcīgu braucēju, kur visi grib uzvarēt,'' tā Reinis Nitišs.


Fransuā Duvāls preses konferencē. Foto: FIA World Rallycross Championship

''Esmu priecīgs būt šeit, jo rallijkross notiks manās mājās. Braukšu labā komandā un man būs laba mašīna, tāpēc ar nepacietību gaidu, kad varēšu doties trasē,'' tā bijušais WRC pilots Fransuā Duvāls, kurš piebilda, ka uzvarēt būs grūti, jo visi braucēji būs ātri. Uz jautājumu, kā Duvāls varētu salīdzināt braukšanu ar WRC mašīnu un rallijkrosa auto, viena WRC posma uzvarētājs turpina. ''Šīs mašīnas ir diezgan līdzīgas, tikai rallijkrosa mašīnai ir labāks uzrāviens un jauda. Man patīk abas mašīnas.''

Pirms starta preses konference:


Olsbergs MSE komanda gatava startam:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png