profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Zviedru sportists ar Nitiša komandas biedra palīdzību uzmet trīs kūleņus (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 01.07.2014 - 13:58 Zviedru sportists ar Nitiša komandas biedra palīdzību uzmet trīs kūleņus (VIDEO)
Timijs Hansens. Foto: facebook.com/pages/Timmy-Hansen

Pasaules rallijkrosa čempionāta Somijas posmā trešajā kvalifikācijas kārtā, kurā startēja arī Reinis Nitišs, avāriju piedzīvoja zviedru sportists Timijs Hansens. Pēc kontakta ar Nitiša komandas biedru Andreasu Bakerūdu zviedru sportists ieskrēja apmalē un uzmeta trīs kūleņus.


Hansens avārijas brīdī. Foto: Mark Szerenyi, rallycross.hu

''Tobrīd braucu aiz Antona Marklunda. Zināju, ka tur būs maz vietas, taču tad nedaudz šķērsām brauca Bakerūds, kurš aizķēra manu mašīnu un iestūma mani apmalē. Man nebija, kur sprukt, taču es nevainoju viņu. Pēc avārijas mani apskatīja ārsti, kuri pateica, ka man nekas nekaiš,'' saka sportists, kurš tobrīd pat nevarēja iedomāties, ka pēc neilga brīža viņš atkala varēs doties trasē.


Foto: Tuomo Levikari

''Kad avarēju, tad pirmā doma bija, ka būs grūti paspēt un salabot mašīnu uz Zviedrijas posmu, kas notiks šajās brīvdienās. Komandas mehāniķi paveica lielisku darbu, kuri spēja salabot mašīnu, kas man ļāva iziet uz starta un turpināt sacīkstes,'' nobeidz sportists.


Automašīna pēc avārijas. Foto: Ekrānšāviņš

''Kad pirmo reizi ieraudzīju Timija mašīnu, nodomāju, ka tai nekas traks nav, taču tad mašīnai parādījās ātrumkārbas defekts, kuru arī nomainījām. Mūsu puiši paveica fantastisku darbu, tāpēc mums ir laba komanda,'' tā komandas vadītājs Kenets Hansens.

HANSENA AUTOMAŠĪNA PĒC AVĀRIJAS

Hansens uzmet trīs kūleņus:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png