profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs: Neuzvaramu konkurentu nav

Mārtiņš Jankovskis 30.04.2014 - 23:20 Nitišs: Neuzvaramu konkurentu nav
Reinis Nitišs. Foto: Qnigan.com

FIA Eiropas rallijkrosa čempions Super1600 klasē Reinis Nitišs 1. maijā dosies uz Portugāles pilsētu Montalegri, lai FIA pasaules rallijkrosa čempionāta pirmajā posmā debitētu spēcīgajā SuperCar klasē. Šis būs Nitiša pirmais no sezonā paredzētajiem 12 startiem.

''Vairākos testos pirms sezonas sākuma esmu nobraucis ļoti daudz apļus. Var teikt, ka esmu pilnībā izpratis mašīnas pamatprincipus, tagad atliek noslīpēt savu meistarību un veiksmīgi startēt arī sacensībās,'' iesāk Reinis Nitišs. “Ar komandu izveidojusies ļoti laba sadarbība. Gan komandas vadītāji Andreas Eriksons un Jusis Pinomaks, gan treneri Markus Gronholms un Endrjū Džordans ir ļoti pieredzējuši un sniedz daudz noderīgu padomu. Lielākā daļa no tiem dod tūlītēju ieguvumu, ko viegli pamanīt arī telemetrijas datos. Tas tikai vēlreiz pierāda komandas profesionalitāti,” turpina Reinis. “Kas svarīgi, ja arī kāds no padomiem nav nesis gaidīto rezultātu, tad komanda atzīst, ka kļūdījusies un ļauj braukt tā, kā to darīju iepriekš. Šī divvirzienu sadarbība dod nepieciešamo uzticēšanos un sapratni, ka esam uz viena ceļa.”


Foto: Qnigan.com

''Pirms 2013. gada pirmā starta bija jūtams lielāks uztraukums. Toreiz man viss bija jauns un nezināms, savukārt šobrīd jau no savas pieredzes zinu, ka neuzvaramu konkurentu nav,'' par izjūtām pirms došanās uz Portugāli turpina Reinis. ''Palīdz arī tas, ka Olsbergs MSE no manis neprasa neizpildāmu rezultātu, bet dod iespēju krāt pieredzi. Tas arī būs mans galvenais uzdevums, kuru centīšos pēc iespējas ātrāk izpildīt. Pie stūres taču sēdēšu es, un sacensību finišā sasniegtais rezultāts būs atkarīgs tikai no maniem lēmumiem trasē.”
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png