profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC zvaigzne Gronholms: Nitišs būs spēcīgs konkurents pārējiem

Mārtiņš Jankovskis 08.03.2014 - 14:10 WRC zvaigzne Gronholms: Nitišs būs spēcīgs konkurents pārējiem
Markuss Gronholms. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Šogad pasaules rallijkrosa čempionātā uz starta izies Olsbergs MSE Ford rallijkrosa rūpnīcas komanda, kuras sastāvā brauks arī 18 gadus vecais latviešu sportists Reinis Nitišs. Šobrīd grūti prognozēt, kā Reinim klāsies šajā klasē, jo nezināmo lietu būs ļoti daudz, taču viens gan ir skaidrs, Nitišam līdzās būs pasaules klases treneris, kurš viņam noteikti pateiks, kur un kā jābrauc, lai cīnītos par uzvarām.

Šis treneris ir neviens cits, kā divkārtējais pasaules rallija čempions Markuss Gronholms, kurš intervijā atdzīst, ka viņa uzdevums būs maksimāli palīdzēt Reinim un pārējiem komandas biedriem. "Mans uzdevums būs sākumā patestēt jauno mašīnu, kurai būs daudz jaunu detaļu, mezglu. Tāpat viens no maniem uzdevumiem būs pamācīt jaunos braucējus un palīdzēt viņiem. Uz čempionāta posmiem daudz nebraukšu līdzi, bet vairāk ar sportistiem strādāšu neklātienē. Bet, protams, dažus posmus noteikti apmeklēšu," iesāk somu pilots, kurš 2011. un 2012.gadā sekmīgi piedalījās Global Rallycross sacensībās.


Markuss Gronholms, vēl startējo rallijkrosā. Foto: www.autoweek.com

Uz jautājumu, vai Gronholms ir redzējis Reini darbībā, soms atbild apstiprinoši. "Esmu redzējis, kā Reinis brauca "Super1600" klasē, kur viņš uzvarēja. Manuprāt, viņš būs spēcīgs konkurents pārējiem braucējiem. Reinis zina, kā braukt. Tagad viņš pārkāps uz "Supercar" klasi, taču būs vajadzīgs laiks, lai viņš iemācītos, tāpēc mēs no viņa nevaram uzreiz prasīt uzvaras. Bet, protams, tas ir iespējams, ka viņš uzvarēs," nobeidz somu zvaigzne.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png