profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kārtējā superzvaigzne kļūst par Nitiša konkurentu (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 03.03.2014 - 07:55 Kārtējā superzvaigzne kļūst par Nitiša konkurentu (VIDEO)
Taners Fausts. Foto: rallycrossrx.com

Nesen noskaidrojies, ka desmitkārtējais X-Games medaļnieks, divkārtējais Global Rallycross čempions, trīskārtējais ASV rallijkrosa čempions un divkārtējais Formula drift čempions Taners Fausts šogad startēs četros pasaules rallijkrosa čempionāta posmos, kuros, kā zināms, startēs arī vienīgais latviešu braucējs Reinis Nitišs. Fausts pārstāvēs spēcīgo Marklund Motorsport komandu, kur viņa rīcībā būs VW Polo RX Supercar automašīna. Atgādināsim, ka nesen dalību trijos pasaules rallijkrosa čempionāta posmos apstiprināja vēl viena ASV zvaigzne Kens Bloks.


Fausts Amerikas rallijkrosa sacensībās. Foto: www.rallyworldnews.com

''Ar nepacietību gaidu iespēju šogad sacensties jaunajā pasaules rallijkrosa čempionātā. Ir vienreizējas sajūtas būt daļai no šīm sacensībām, jo pēdējos gados rallijkross ir ļoti audzis. Nevaru sagaidīt sacensību startu,'' tā Taners Fausts.

Pagājušajā Sezonā Fausts, kad vēl bija Eiropas rallijkrosa čempionāts, piedalījās trīs posmos, no kuriem divos tika izcīnītas  uzvaras. Līdz ar to var droši teikt, ka ASV zvaigzne noteikti būs viens no favorītiem tajos posmos, kuros viņš startēs (Anglijā, Somijā, Kanādā un Turcijā).

Pirms pāris dienām Fausts aizvadīja pirmos testa braucienus ar šo VW Polo RX Supercar automašīnu.

Fausts testos:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png