profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pasaules rallija čempioni Volkswagen ar spēcīgu sastāvu ienāk arī rallijkrosā

Mārtiņš Jankovskis 21.02.2014 - 06:02 Pasaules rallija čempioni Volkswagen ar spēcīgu sastāvu ienāk arī rallijkrosā
Foto: marklundmotorsport.se

Ceturtdien noskaidrojās, ka zviedru rallijkrosa komanda Marklund Motorsport piekritusi trīs gadu līgumam ar 2013.gada pasaules rallija čempioniem (WRC) un šī brīža vadošo Volkswagen Motorsport komandu par startēšanu pasaules rallijkrosa čempionātā. Līdz ar to var apgalvot, ka Volkswagen, apvienojoties ar spēcīgo Marklund Motorsport komandu, cer rallijkrosā sasniegt tādus pašus panākumus kā WRC.


Foto: marklundmotorsport.se

Nesen Marklund Motorsport paziņoja, ka tās sastāvā turpmākos divus gadus startēs pagājušā gada Global Rallycross čempions, 22 gadus vecais somu braucējs Tomas Heikinens, kā arī Antons Marklunds, kurš pagājušajā sezonā Eiropas rallijkrosa čempionātā jaudīgajā SuperCar klasē finišēja septītajā vietā. Abu braucēju rīcībā būs jaunās Volkswagen Polo RX SuperCar automašīnas.


Tiek gatavotas jaunās automašīnas. Foto: marklundmotorsport.se

''Rallijkross piesaista arvien vairāk uzmanības, kā arī šī ir viena no straujāk augošajām autosporta disciplīnām. Sacīkstes ir īsas un patīkamas, bet mašīnas ir ļoti iespaidīgas un izskatās gandrīz kā rūpnīcas modeļi. Marklund Motorsport komanda ir viena no ambiciozākajām komandām, kas pati izstrādājusi Polo automašīnu 2014.gada sezonai. Jana Marklunda profesionālā pieeja mums bija galvenais nosacījums, lai uzsāktu šo sadarbību. Abi šie komandas braucēji būs vieni no spēcīgākajiem visā čempionātā, tāpēc esam satraukti viņus redzot pie Volkswagen Polo RX SuperCar automašīnas stūres,'' tā Volkswagen Motorsport komandas direktors un Volkswagen WRC komandas vadītājs Josts Kapito.

Atgādināsim, ka Ford rūpnīcas komandā "Olsbergs MSE" šogad startēs 18 gadus vecais latviešu braucèjs Reinis Nitišs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png