profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sportists: Katarā ralliju grib vērot ēkās, kurās ir gaisa kondicionieri un labs serviss

Go4speed 15.12.2013 - 23:59 Sportists: Katarā ralliju grib vērot ēkās, kurās ir gaisa kondicionieri un labs serviss
Nasers Al-Atija. Foto: erc24.com

Rallija braucējs, Olimpisko spēļu medaļnieks un Dakaras rallija uzvarētājs Nasers Al-Atija šobrīd vēl nav oficiāli paziņojis sava nākamā gada plānu, taču nesen sportists apliecināja, ka viņa plānos ietilpst starti WRC. 

Šobrīd zināms, ka sportists izskata iespēju izmēģināt spēkus rallijkrosā. ''Līdz šim nekad neesmu piedalījies rallijkrosā, taču tas izskatās iespaidīgs,'' iesāk 42 gadus vecais Nasers Al-Atija. ''Daudz cīņu, sāns pie sāna un nelielas distances priekš skatītājiem ir ļoti labi. Protams, priekšroku dodu garām distancēm, kā, piemēram, Dakaras rallijam, bet rallijkross būtu laba pieredze. Tā būtu braukšana nevis vienai, bet gan uzreiz sešām automašīnām. Rallijkrosu esmu redzējis gan TV, gan arī internetā, tāpēc nevaru sagaidīt, kad pats to varēšu izmēģināt.''


Nasers Al-Atija Portugāles WRC rallijā. Foto: ewrc.cz

Šobrīd sportista tuvākajos plānos ietilpst Dakaras rallijs, kā arī Al-Atija atzina, ka startēs Tuvo Austrumu rallija čempionātā un vismaz piecos WRC posmos. ''Šobrīd plānojam savu SuperCar rallijkrosa mašīnu dalīt ar vēl kādu citu braucēju. Šobrīd gan jāsaka, ka mēs nezinām, ar kādu mašīnu brauksim rallijkrosā,'' nākotnes plānus ieskicē 2011. gada Dakaras rallija uzvarētājs.


Foto: ewrc.cz

Tāpat Al-Atija piezīmēja, ka Katarā tiks būvēta viena no pasaulē labākajām rallijkrosa trasēm. ''Cilvēki ir piekusuši doties vērot ralliju tuksnesī. Viņi ralliju grib vērot vienuviet, atrodoties ēkās, kuras ir aprīkotas ar gaisa kondicionieri un kur apkārt ir labs serviss. Rallijkrosam Katarā ir nākotne. Kataras automobiļu un motociklu federācija jau sākusi darbu pie plāna uzbūvēt vienu no pasaulē labākajām rallijkrosa trasēm. Ja to paveiksim, tad, iespējams, mēs šeit varētu aizvadīt Tuvo Austrumu rallijkrosa čempionātu,'' nobeidz deviņkārtējais Tuvo Austrumu rallija čempions.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png