profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

P.Solbergs atklāj nākotnes plānus

Mārtiņš Jankovskis 18.10.2013 - 23:28 P.Solbergs atklāj nākotnes plānus
Peters Solbergs. Foto: www.maxrally.com

Šogad Eiropas rallijkrosa čempionātā pirmo sezonu startēja 2003. gada pasaules rallija čempions (WRC), norvēģis Peters Solbergs. Lai arī pilots rādīja ļoti atzīstamu sniegumu, kā arī bija ļoti ātrs, diemžēl uzvarēt kādā no posmiem viņam neizdevās, tāpēc debijas gadā SuperCar klasē viņam nācās samierināties ar astoto vietu absolūtajā kopvērtējumā.


Peters Solbergs trasē. Foto: Petter Solberg

Lai arī sezonas laikā klīda runas, ka Solbergs varētu atgriezties WRC vai arī izmēģināt spēkus šosejā, tas nenotiks, jo norvēģis paziņojis, ka 2014. gadā viņš turpinās startēt rallijkrosā.

''Man svarīgākā lieta vienmēr cīnīties par vadošajām vietām un censties uzvarēt čempionātā. Tieši šī iemesla dēļ esmu nolēmis 2014. gadā atkal startēt rallijkrosā,'' iesāk Peters Solbergs.

''Protams, bija arī citi iespējamie varianti, kur turpināt karjeru, tai skaitā arī šosejā, taču gribu startēt čempionātā ar pienācīgu un skaidru programmu, un rallijkross man tādu sniedz.''


Peters Solbergs trasē. Foto: RallycrossRX

Solbergs atzina, ka, neskatoties uz to, ka WRC atgriežas Hyundai, viņš nesekojot līdzi notikumiem WRC. ''Esmu koncentrējies un daru savu darbu. Braucu tur, kur ceļš mani ved. Man ir mašīna ar 600 Zs, labākā komanda pasaulē, kā arī labākie fani. Ir daudz lietas, kas uz priekšu liek raudzīties ar lielu optimismu. Labākais laiks rallijkrosā vēl tikai priekšā,'' nobeidz norvēģis, kurš jau šobrīd uzsācis gatavošanos jaunajai sezonai.

Jāatzīmē, ka, iespējams, nākamgad vienā klasē kopā ar Solbergu startēs šī gada Eiropas rallijkrosa čempions Super 1600 klasē Reinis Nitišs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png