profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Iespēja, no kuras grūti atteikties

Mārtiņš Jankovskis 27.07.2013 - 13:37 Iespēja, no kuras grūti atteikties
Kriss Mīke. Foto: www.facebook.com/AlbatecRacing

Pēdējā laikā daudz pozitīvu pavērsienu noticis Krisa Mīkes sportiskajā karjerā. Vispirms sportists ar jauno Ford Fiesta R5 automašīnu par ''0" jeb trases atklājēja ekipāžu debitēja Ipras rallijā, bet nedaudz vēlāk sportists saņēma iepriecinošas ziņas no Citroen rūpnīcas rallija komandas. Mīke jau nākamās nedēļas nogalē startēs Somijas WRC posmā, kur viņš aizstās Citroen komandas pilotu Halidu Al-Kasimī, kurš biznesa darīšanu dēļ nevarēs startēt šajā posmā.


Mīkes rallijkrosa automašīna. Foto: www.facebook.com/AlbatecRacing

Taču tas vēl nav viss, jo sportists saņēma piedāvājumu augusta beigās un septembra sākumā piedalīties kārtējā Eiropas rallijkrosa čempionāta posmā, kur viņš kopā uz starta izies ar tādiem rallija braucējiem kā Sebastjans Lēbs un Peters Solbergs.

''Lai arī mana galvenā prioritāte ir atgriezties WRC čempionātā, pēc tam, kad parādījās šāda iespēja (starts rallijkrosā), nedrīkstēju teikt nē. Šīs sacensības īpašas padarīs fakts, ka tajās ne tikai pirmo reizi braukšu ar šādu Supercar automašīnu, bet šajā posmā startēs arī Lēbs un Solbergs,'' tā teica Kriss Mīke.


Mīke testu laikā. Foto: www.facebook.com/AlbatecRacing

Pirms neilga laika pilots aizvadīja pirmos testus ar jauno 600 Zs jaudīgo Peugeot 208 Supercar automašīnu. ''Mašīna ir fantastiska. Man nav iespēja šo mašīnu salīdzināt ar citu Supercar spēkratu, taču komanda paveikusi lielisku darbu. Līdz 100 km/h šis auto ieskrienas divās sekundēs, un pēc tam tas turpina, turpina un turpina iet uz priekšu. Arī iepriekš esmu braucis ar jaudīgām mašīnām, taču no tām neviena negāja tā, kā iet šis auto. Visām mašīnām būtu jāpaātrinās šādi,'' nobeidz Mīke.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png