profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Divi pasaules rallija čempioni atkal tiksies aci pret aci

Mārtiņš Jankovskis 15.05.2013 - 18:56 Divi pasaules rallija čempioni atkal tiksies aci pret aci
Sebastjans Lēbs pie rallijkrosa automašīnas stūres. Foto: www.autoblog.com

Patīkamus jaunumus paziņojis deviņkārtējais pasaules rallija čempions (WRC) Sebastjans Lēbs, kurš piekritis startēt Eiropas rallijkrosa čempionāta Francijas posmā, kas notiks augustā. Līdz šim Lēbs tikai vienu reizi bija startējis rallijkrosa sacensībās, kad pagājušajā gadā Losandželosā notiekošajās X Games sacīkstēs francūzis izcīnīja pārsteidzošu uzvaru.


Lēbs pagājušā gada X Games sacensībās. Foto: redbull.com

Līdz ar to mūs sagaida vēl viena neprognozējama un sīva cīņa starp Lēbu un Peteru Solbergu, kurš, kā zināms, šogad startē visos Eiropas rallijkrosa čempionāta posmos. ''Izbaudīju pagājušā gada sacensības X-Games, tāpēc kaut ko līdzīgu paredzu arī šogad,'' iesāk Sebastjans Lēbs. ''Lohīkas trase ir rallijkrosa templis, kas ir labi zināms pasākums ar lielu skatītāju skaitu. No sportiskā viedokļa šī būs ļoti smagas sacīkstes.''

Lēba sacensību programma šogad ir ļoti piesātināta. Bez četriem WRC posmiem, no kuriem trīs jau aizvadīti, sportists piedalās FIA GT Series, Porsche Supercup, kā arī startēs Pikes Peak kalnā braukšanas sacīkstēs.


Peters Solbergs un Sebastjans Lēbs atkal startēs vienās sacensībās. Foto: newshopper.sulekha.com

''2013. gads nepārprotami ir pilns ar izaicinājumiem. No Lohīkas trases organizatora saņēmu ielūgumu piedalīties šajās sacīkstēs, pēc kā nolēmu dot pozitīvu atbildi. Ja neskaita X Games, tad man nav pieredzes rallijkrosā, tāpēc man būs sagaidāma cīņa ar ātriem braucējiem augsta līmeņa čempionātā. Nedrīkstēju laist garām iespēju vismaz vēl vienu reizi mūžā pamēģināt startēt šajā čempionātā, vēl jo vairāk tāpēc, ka man būs iespēja atkal startēt ar Citroen DS3. Ar nepacietību gaidu startu Lohīkā un tikšanos ar līdzjutējiem,'' nobeidz Lēbs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png