profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Portugālē pēkšņi sāk snigt, Nitišs sāk lieliski

Mārtiņš Jankovskis 27.04.2013 - 20:45 Portugālē pēkšņi sāk snigt, Nitišs sāk lieliski
Foto: RallycrossRX

Sestdien Portugālē tika dots starts otrajam Eiropas rallijkrosa čempionāta posmam, kurā Super 1600 klasē uz starta izgāja arī Latvijas autosportists Reinis Nitišs. Kā ziņoja portāls autocross.lv, tad sestdienas rītā bija 16 grādi un mākoņains laiks, taču trase bija sausa.

Pirmajos treniņos Reinis ierindojās ceturtajā vietā, bet pēc otrajiem treniņiem Nitišs jau bija trešais. Īsi pirms pirmā kvalifikācijas brauciena sākās krusa, kas noteikti ietekmēja brauciena rezultātus.


Reinis Nitišs darbībā. Foto: RallycrossRX

Pirmajā kvalifikācijas braucienā Reinis Nitišs savā grupā uzvarēja spēcīgos Rahmatuļinu un Farēnu! Braucienā Reinis Džokera aplī devās pēdējā aplī, no kā atgriezās līderpozīcijā, dažas sekundes desmitdaļas priekšā krievam un zviedram. Otrajā grupā ļoti ātrs bija komandas biedrs Eriksons, kurš arī beigās ierindojās pirmajā vietā. Reinim augstā otrā vieta.


Portugāli pārklāj slapjš sniegs! Foto: Twitter

Lai arī no rīta bija 16 grādi, turpinājumā sāka snigt slapjš sniegs. Kā ziņoja Nitiša komanda, tad otrais brauciens tiks veikts ar ziemas riepām. Otrajā braucienā Reinis palika ceturtajā vietā, kas divu braucienu summā pēc pirmās dienas mūsu sportistam ļāva ierindoties augstajā trešajā vietā.

TouringCar klasē pirmajās divās kvalifikācijās uzvarēja Robins Larsons, bet prestižajā SuperCar klasē beidzot ieskrieties sāk Peters Solbergs, kurš bija ātrākais abos braucienos.


Peters Solbergs sācis ļoti labi. Foto: rallycross.com

Rīt vispirms tiks aizvadīti trešie un ceturtie kvalifikācijas braucieni, bet pēc tam sekos pusfināli un fināli.

SuperCar klases rezultāti:
TouringCar klases rezultāti:
Super1600 klases rezultāti:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png