profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Amerikāņu šovmena Bloka jaunais auto (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 02.04.2013 - 06:42 Amerikāņu šovmena Bloka jaunais auto (FOTO)
Kena Bloka jaunais auto. Publicitātes foto

Noteikti daudziem autosporta cienītājiem Kena Bloka vārds nav svešs. Viņš ir ne tikai amerikāņu rallija braucējs, kurš ir startējis arī vairākos WRC posmos, bet arī šovmens, kurš regulāri uzņem videoklipus ar iespaidīgiem manevriem un trikiem.

Pirms neilga laika M-Sport kompānija Kenam Blokam sagatavoja īpašu Hoonigan Racing Division Ford Fiesta ST RX43 automašīnu, ar kuru pilots plāno startēt visās četrās X-Games sacensībās, kā arī visos pasaules rallijkrosa čempionāta posmos. Bloka mērķi šajās abās disciplīnās viens - pirmā vieta!


Bloks šī gada Meksikas WRC posmā. Foto: ewrc.cz
 
Ņemot vērā M-Sport lielo pieredzi, šī mašīna tika uzbūvēta pilnīgi no jauna. Šajā auto ielikts viss tas, kas nepieciešams veiksmīgiem startiem rallijkrosā, kā arī paša Bloka vēlmes.

''Pēc pagājušā gada Bloka debijas pasaules rallijkrosa čempionātā, mēs M-Sport kompānijas inženieriem varējām nodot visu  informāciju, lai tie, savukārt, varētu uzbūvēt pilnīgi jaunu un ārkārtīgi niknu automašīnu. Jau pagājušajā gadā Bloka rezultāti bija labi, taču šogad šis uzlabotais auto ir labas ziņas gan Blokam, gan komandai,'' saka Bloka komandas menedžeris.


Jaunā Bloka automašīna. Foto: NWVT.co.uk 2013

Protams, pēc auto saņemšanas Bloks turpat aizvadīja pirmos testus, pēc kuriem sportists bija sajūsmā. ''Esmu sajūsmā par šo jauno mašīnu,'' iesāk Kens Bloks. ''Zināju, ka mana iepriekšējā mašīna bija vienreizēja, taču RX43 ir pilnīgi jauns līmenis. M-Sport vadītājs Malkolms Vilsons un viņa kompānija šajā automašīna ielika visas mūsu vēlmes, tādējādi to krietni uzlabojot. Esmu pārliecināts, ka, nostājoties uz starta pasaules rallijkrosa čempionātā, man būs viena no labākajām mašīnām. Nevaru to sagaidīt.''


Bloks testu laikā. Publicitātes foto

Bloka pirmais iznāciens ar šo jauno automašīnu plānots 21. aprīlī Brazīlijā, kad tiks aizvadītas pirmās X-Games sacensības. Tāpat sportists bez startiem X-Games un pasaules rallijkrosa čempionātā šogad plano startēt vēl divos WRC posmos.

Bloka pēdējais Gymkhana video
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png