profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēdējā iespēja iekļūt Red Bull Kart Fight finālā (VIDEO)

Go4speed 09.08.2012 - 18:35 Pēdējā iespēja iekļūt Red Bull Kart Fight finālā (VIDEO)
Foto: Aigars Tīdmanis/Red Bull Content Pool

Jau šo sestdien sporta kompleksa "333" trasē pulcēsies visi tie, kuri vēlēsies izmantot pēdējo iespēju iekļūt Kart Fight finālā, kas notiks 18. augustā "Swedbank" galvenās ēkas stāvlaukumā. 11. augusta posms ir piektais un noslēdzošais "Red Bull Kart Fight" amatieru sacensībās, kas līdzi šim jau notikuši Kandavā, Jelgavā, Rēzeknē un Smiltenē.

Iepriekšējos atlases posmos braukt gribētāji pulcējās lielā vairumā. Tomēr visus pārsteidza Smiltenes posms, kurā uz atlasi ieradās 272 braucēji - tieši tāpēc gaidāmās cīņas Ropažos būs ļoti spraigas un interesantas.

Pēdējā atlases posmā droši var startēt visi interesenti un, protams, arī tie braucēji, kuriem iepriekšējos posmos, dažādu iemeslu dēļ, nebija izdevies iekļūt finālā. Fināla vietu skaits gan paliek iepriekšējais - šobrīd ir atlikušas tikai 12 ceļazīmes uz lielo Latvijas finālu.



Par Red Bull Kart Fight:

"Red Bull Kart Fight" ir starptautisks kartinga amatieru čempionāts, kas notiek vairāk kā 20 valstīs. Laikā no 14. jūlija līdz 11. augustam piecās Latvijas pilsētās: Kandavā, Jelgavā, Rēzeknē, Smiltenē un Rīgā notiek kartinga sacensību atlases posmi un 12 labākie no katra piedalīsies finālā, kas 18. augustā notiks Rīgas Svētku laikā, "Swedbank" autostāvvietā.

Lai piedalītos sacensībās, vismaz 16 gadu vecumu sasniegušajam dalībniekam sacensību reģistrācijā jāuzrāda "ticket to ride". To var saņem Narvesen tirdzniecības vietās, iegādājoties "Red Bull" četrpaku vai maksājot dalības maksu Ls 5 uz vietas. Sacensībās nedrīkst startēt licencēti LAF sportisti.

Tikai viens vienīgs uzvarētājs dosies uz "Red Bull Kart Fight" pasaules čempionātu! Par gandarījumu vicečempionam ir parūpējies MINI - sudraba medaļas ieguvējs varēs stūrēt jauno MINI mašīnu nedēļas nogalē, savukārt "Ātruma Cilts" pasniegs simpātiju balvu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png