profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Policija sāk izmeklēšanu pēc Šūmahera kritiena, sportista ģimene vēršas ar lūgumu

Go4speed 31.12.2013 - 06:12 Policija sāk izmeklēšanu pēc Šūmahera kritiena, sportista ģimene vēršas ar lūgumu
Mihaela Šūmahera atbalstītāji pulcējas pie slimnīcas, kurā guļ sportists. Foto: EMPICS Sport

Pirmdien slimnīcas ārsti oficiālā preses konferecē paziņoja, ka Mihaela Šūmahera veselības stāvoklis joprojām esot ļoti smags, tāpēc tuvākās dienas 44 gadus vecais Šūmahers tiks turēts mākslīgajā komā.

Lai arī tika ziņots, ka Šūmahers kritienu piedzīvoja savas vainas pēc, šobrīd policija uzsākusi izmeklēšanu, lai noskaidrotu negadījuma apstākļus, kuru rezultātā F1 pilots guva smagas traumas. Uz šo brīdi galvenā versija ir tā, ka Šūmahers aizķēra akmeni, pēc kā sportists zaudēja līdzsvaru un krītot pret klinti sasita galvu. Šobrīd tiek ziņots, ka izmeklēšana vēl noritēs pāris dienas, taču vienlaikus izmeklētāji izslēdz iespēju, ka šajā negadījumā būtu vainojama kāda cita persona.

Kamēr Šūmahers turpina cīnīties par savu dzīvību, joprojām daudzi cilvēki un sportisti uzmundrina F1 leģendu un velta viņam atzinīgus vārdus. Lielu paldies mediķiem pateikuši Šūmahera ģimenes locekļi.


Vieta, kur nokrita Šūmahers. Foto: EMPICS Sport

''Mēs gribētu pateikties mediķu komandai, kura dara visu iespējamo, lai palīdzētu Mihaelam. Tāpat mēs gribētu pateikties visiem tiem cilvēkiem, kuri ir domās ar viņu un vēl viņam pēc iespējas ātrāku atveseļošanos. Taču mēs gribētu lūgt respektēt mūsu un draugu privātumu,'' teikts Šūmahera ģimenes paziņojumā.

Tikmēr kāds Grenobles slimnīcas ārsts atzina, ka šobrīd grūti prognozēt, kad Šūmahers varētu pilnībā atveseļoties. ''Ja tic medicīnas literatūrai, tad nāve pēc smadzeņu bojājumiem iestājas 40% - 45% gadījumos. Taču ir pacienti, kuri izveseļojas. Taču tie ir tikai statistikas dati, ar ko es nestrādāju. Turpināsim strādāt un cerēt uz to labāko,'' tā kāds slimnīcas ārsts.

Nākamā preses konference, kurā ārsti pavēstīs par Šūmahera veselības stāvokli, notiks otrdien.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png