profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Gada moments autosportā' izvirzīts Habaja bīstamais moments 'Rally Liepāja' (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 22.11.2016 - 23:42 'Gada moments autosportā' izvirzīts Habaja bīstamais moments 'Rally Liepāja' (VIDEO)
Lukašs Habajs. Foto: Mārtiņš Vanags, (MVFOTO)

Starptautiskā automobiļu federācija (FIA) publicējusi tos video, kuri nominēti kategorijai ''Gada moments autosportā”. Pavisam kopā šajā nominācijā izvirzīti deviņi video no tādām autosporta disciplīnām kā RX, ERC, WRC, F1, WTCC, WEC un citām.

Šogad starp visām nominācijām iekļauta Kevina Eriksona iespaidīgā sānslīde un apdzīšanas manevrs Vācijas posmā, Mīkes sniegums slavenajā Somijas Ouninpohjas ātrumposmā, Maksa Verstapena apdzīšana lietainajā Brazīlijas F1 posmā u.c. Patīkami, ka starp šīm deviņām nominācijā izskan arī ''Rally Liepāja'' vārds, jo viens no ''Gada moments autosportā” pretendentiem ir polis Lukašs Habajs un viņa braukšana uz diviem riteņiem ERČ posmā ''Rally Liepāja''.

Balsot par savu favorītu var ŠEIT. Jāatzīmē, ka, nobalsojot par kādu no video, katrs balsotājs piedalīsies izlozē, kur būs iespēja savā īpašumā iegūt biļeti uz Silverstounas F1 posmu.

Atgādināsim, ka pagājušajā gadā starp visiem ''Gada moments autosportā” video tika izvirzīts arī krievu braucēja Alekseja Lukjaņuka video no Igaunijas ERČ posma, kur noslēdzošajā ātrumposmā Lukjaņuks pāris līkumus pirms finiša, griežot trases iekšmalu, sasvērās uz sāniem un nelielu brīdi bija spiests braukt uz diviem riteņiem. Beigās šajā nominācijā pārliecinoši uzvarēja F1 jaunais pilots Makss Verstapens un viņa apdzīšanas manevrs Beļģijas F1 posmā, apsteidzot Felipi Nasru.

Poļu sportista bīstmais moments ''Rally Liepāja''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png