profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sportista tēvs pēc dēla avārijas 'Rally Liepāja': Jūs man sagādājāt daudz darba (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 22.09.2016 - 20:15 Sportista tēvs pēc dēla avārijas 'Rally Liepāja': Jūs man sagādājāt daudz darba (VIDEO)
Foto: Larsen Motorsport

''Rally Liepāja'' 11.vietu izcīnīja norvēģu ekipāža Tore Frenks Larsens/Torstens Eriksens, kuriem šis bija otrais ERČ rallijs karjerā. Pēc rallija pirmās dienas ekipāža bija septītajā vietā, taču otrās dienas devītajā posmā vienā viltīgā līkumā ekipāža uzmeta kūleni un zaudēja trīs minūtes. Tas norvēģus beigās atsvieda uz 11.vietu.


Foto: Edgars Leonovs

Taču, neskatoties uz to, ekipāžas pilots portālam Go4speed atzina, ka ir apmierināts ar debiju Liepājas rallijā. ''Kopumā rallijs bija labs, taču ļoti viltīgs – ceļi ātri un plati, kur vajag atrast pareizās trajektorijas. Otro dienu sākām tādā pašā tempā, kā pirmo, taču devītajā posmā pieļāvām vienīgo kļūdu visā rallijā, kas mums maksāja avāriju. Paldies skatītājiem, kuri palīdzēja mums atgriezties trasē. Pēc tam turpinājām braukt savā tempā, taču 13.posmā bijām spiesti apstāties, jo akmens bija ieķēries pie gāzes pedāļa, kas liedza mums braukt ātrāk. Taču kopumā rallijs un atmosfēra bija fantastiska. Mums šeit viss patika,'' portālam Go4speed pēc finiša atzina Tore Frenks Larsens, piebilstot, ka, iespējams, mēs viņu redzēsim vēl kādreiz kādā Latvijas rallijā.

Foto: Larsen Motorsport

Pēc rallija sportista komanda, kas ir maza, privāta komanda, devās atpakaļ uz Norvēģiju, lai savestu kārtībā avarējušo auto, jo ekipāža šajā nedēļas nogalē plāno startēt Norvēģijas rallija čempionāta posmā. Kā vēsta ieraksts komandas Facebook lapā, tad pilota tēvs smejot atzinis, ka sportisti viņam tagad esot sagādājuši daudz darba.


Foto: Larsen Motorsport

Uz jautājumu, vai ekipāža plāno startēt arī Kipras ERČ posmā, Larsens atzina, ka “nedomāju, ka brauksim Kiprā, taču mēs gribam aizvadīt daudz vairāk ERČ posmu nākamgad. Mums patīk šis čempionāts, jo mēs varam būt konkurētspējīgi,” tā Larsens.

Ekipāžas avārija:

Ekipāža ''Rally Liepāja''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png