profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Māris Neikšāns: Ir patīkami atgriezties kā braucējam

Mārtiņš Jankovskis 17.09.2016 - 00:21 Māris Neikšāns: Ir patīkami atgriezties kā braucējam
Māris Neikšāns/Anrijs Jesse. Foto: MVFoto

''Rally Liepāja'' kvalifikācijā piekto vietu izcīnīja ASRT komandas pilots Sīms Plangi, kurim šis šogad ir tikai otrais rallijs. Pēc kvalifikācijas Plangi portālam Go4speed atzina, ka noķert Lukjaņuku būs grūti, jo viņš esot ātrs, taču rallijs esot garš un tajā viss var notikt.

''Neesmu 100% apmierināts ar savu sniegumu, bet esmu apmierināts par 99%. Zinu, ka Lukjaņuks būs ārkārtīgi ātrs, un, lai sasniegtu tādu pašu ātrumu, man tas varētu sagādāt problēmas. Taču mūsu ātrums šobrīd ir labs. Jā, es vēl nebraucu uz visiem 100%, jo nejūtos tik pārliecināts. Taču iesim un cīnīsimies. Noteikti nebrauksim uzreiz ar pilnu gāzi, jo, kā iepriekšējos divos rallijos pierādīja Lukjaņuks, tad rallijs nav beidzies, kamēr tas nav beidzies,'' tā Sīms Plangi.


Foto: MVFoto

Pēc ilgāka pārtraukuma rallijā atgriezies Māris Neikšāns, kurš šajā posmā brauc kopā ar Anriju Jessi. Pēc kvalifikācijas Māris portālam atzina, ka viņš šajā posmā startē ar vienu domu - izbaudīt pasākumu.

''Lai arī aizvadījām labus testus, nevar tik ātri dabūt atpakaļ to ātrumu, kādu gribētos. Nav ilgi braukts, tāpēc tas, kas ir braukts testos, nav tas pats, kas sacensībās. Jā, liekas, ka ātrums ir labs, bet, cik tas būs labs, salīdzinot ar konkurentiem, to tikai zināsim sacensībās. Taču nav tā, ka esmu kaut ko aizmirsis. Viss ir labi, tik vajag nedaudz vairāk laika. Esam uztaisījuši labu stenogrammu, tāpēc visam jābūt ir kārtībā. Jānoķer savs temps. Mums nav uzdevums par katru cenu cīnīties par goda pjedestālu savā klasē ar tiem puišiem, kas brauc visu gadu – mēs gribam izbaudīt šo pasākumu no testiem līdz pat svētdienas finišam. Ir patīkami atgriezties kā braucējam, taču ir viena problēma – nevaru pilnībā atslēgties no komandas vadīšanas lietām. Atliek viena minūte līdz izbraukšanai, bet es kaut kur skrienu un vēl kaut ko daru pie citām mašīnām,'' smejoties saka Māris Neikšāns.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png