profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sirmacis/Šimins 'Rally Liepāja' startēs ar unikālu un patriotisku dizainu (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 13.09.2016 - 12:24 Sirmacis/Šimins 'Rally Liepāja' startēs ar unikālu un patriotisku dizainu (FOTO)
Foto: Sports Racing Technologies

Šajā nedēļas nogalē startēs ''Rally Liepāja'', kurā lielas cerības tiek liktas uz SRT komandas ekipāžu Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins. Lai arī ekipāža ar jauno ''Škoda Fabia R5'' ir aizvadījusi tikai četrus rallijus, tā ir izcīnījusi divas uzvaras, kļūstot šogad par vienīgo ekipāžu ERČ čempionātā, kura izcīnījusi divas uzvaras. ''Rally Liepāja'' SRT ekipāžai būs mājas sacīkstes, kurās Ralfs un Artūrs uz starta izies ar vienu domu - izcīnīt uzvaru.

Diemžēl Čehijas ERČ posms ekipāžai nebija veiksmīgs, jo tika piedzīvota avārija. Visu šo laiku SRT mehāniķi pa dienām un naktīm strādā, lai sagatavotu auto ''Rally Liepāja''. 


Auto dizains

Kamēr komanda turpina smagi strādāt, tikmēr Artūrs gan komandai, gan arī visiem atbalstītājiem un faniem nolēma sarūpēt patīkamu pārsteigumu - patriotisku dizainu, kas auto rotās ''Rally Liepāja''.

''Par jauno dizainu ideja man radās pēc Čehijas ''Rally Barum''. Tā kā mūsu Škodai bija nepieciešams mainīt mašīnas virsbūvi, man radās doma pamainīt dizainu, jo auto tik un tā būtu jāaplīmē no jauna,'' portālam Go4speed atklāj Artūrs Šimins, piebilstot, ka par šo viņa ideju daudzi nemaz nezināja.


Auto dizains

''Ilgi domāju, līdz nonācu pie slēdziena, ka, ņemot vērā, ka braucam mājas sacensības, kur arī būs visvairāk mūsu fanu un atbalstītāju, man radās ideja par ļoti latvisku auto ar senlatviešu jostām, zīmēm, Latvijas karogu, bet visam pa vidu - Latvijas Republikas ģerboni, kas simbolizē mūsu kā latviešu kopējo spēku. Tā nu kopā ar GoldGroup nonācām pie viena no skaistākajiem dizainiem, kādu esmu redzējis uz sporta auto. Šo dizainu veltam visiem mūsu atbalstītājiem, sponsoriem, ģimenēm un Latvijai par godu. Šī ir mūsu pateicība visiem, un esam lepni pārstāvēt Latviju un tās tautu,'' nobeidz Artūrs, kurš apstiprināja, ka ekipāžas mērķis šajā rallijā ir izcīnīt uzvaru!

''Savā vārdā vēlreiz gribu teikt lielu paldies SRT komandai, mūsu ģimenēm un visiem atbalstītājiem. Latvija var,'' tā Artūrs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png