profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Čehijas ERČ rallijā par tālākiem lēcieniem varēs tikt pie grilētas cūkas un naudas balvas

Go4speed 24.08.2016 - 23:23 Čehijas ERČ rallijā par tālākiem lēcieniem varēs tikt pie grilētas cūkas un naudas balvas
Foto: Alexandre Guillaumot / DPPI

Šajā nedēļas nogalē tiks aizvadīts Eiropas rallija čempionāta posms Čehijā, kurā sportisti bez jau ierastajām naudas balvām par izcīnītajām vietām cīnīsies par papildus balvām.

Kā ziņo Čehijas ERČ posma organizatori, tad ekipāžas, kuras šīs nedēļas nogalē veiks tālākos lēcienus divos īpašos tramplīnos, tiks pie īpašām balvām. Abos šajos tramplīnos būs izvietotas īpašas skatītāju vietas, kā arī šos lēcienus klātienē varēs vērot uz lielajiem TV ekrāniem.

Viens no lēcieniem būs SS Březová ātrumposmā, bet otrs - SS Maják. Tas, kurš SS Březová ātrumposmā aizleks vistālāk, tas saņems no blakus esošā restorāna grilētu cūku. ''Šī balva par tālāko lēcienu šajā tramplīnā jau kļuvusi par tradīciju. Domāju, ka šī ir tāda balva, ko gan braucēji, gan viņu komanda varēs pilnvērtīgi izbaudīt. Grilēta cūka ir viens no mūsu piedāvātajiem produktiem, tāpēc tas ir lieliski, ka ekipāža par saviem sasniegumiem var iegūt kaut ko taustāmu,” saka restorāna īpašnieks Jans Balošs.


Viens no rallija galvenajiem favorītiem - Jans Kopeckis. Foto: JOSEF PETRU rally photo service

Tikmēr SS Maják ātrumposmā ekipāža, kura Opel tramplīnā aizleks viss tālāk, saņems 1 100 eiro. ''Domāju, ka mēs katru gadu saviem faniem piedāvājam kaut ko jaunu. Šogad šis būs Opel tramplīns, kur mēs paredzam, ka mašīnas lidos vairāk nekā 20 metrus. Šī balva var motivēt sportistus, kā arī sniegt faniem lielisku izklaidi.''

Atgādināsim, ka “Barum Czech Rally Zlin” trīs dienu garumā būs jāveic piecpadsmit ātrumposmi ar kopējo garumu 230 km. FIA ERC Čehijas posmā, ieskaitot arī Nacionālā čempionāta dalībniekus, piedalīsies vairāk nekā 130 rallija ekipāžas. Starp šīm ekipāžām divas pārstāvēs Autosporta klubs “Sports Racing Technologies” (SRT) komandu - Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins (''Škoda Fabia R5'') un Nikolais Grjazins/Jaroslavs Fedorovs (''Peugeot 208'').
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png