profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kipras ERČ rallija pēdējos divos ātrumposmos ekipāžas cīnīsies par iespaidīgu naudas balvu

Go4speed 18.08.2016 - 23:52 Kipras ERČ rallija pēdējos divos ātrumposmos ekipāžas cīnīsies par iespaidīgu naudas balvu
Foto: Jorge Cunha / DPPI

Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Kipras posms notiks no 7. - 9. oktobrim, un tas būs šīs ERČ sezonas noslēdzošais rallijs. Kā atklāja ERČ organizatori un Kipras posma rīkotāji, tad ekipāžas, kuras startēs Kipras rallijā, noslēdzošajos divos ātrumposmos cīnīsies par 60 000 eiro lielu naudas balvu.

''Kipras ERČ rallijs, kas būs sezonas noslēdzošais posms, būs nozīmīgs rallijs. Šīs ir lieliskas ziņas (par naudas balvu) gan sportistiem, gan komandām. Tas tikai parāda to milzīgo atbalstu, kādu sniedz Kipras varas iestādes,” iesāk ERČ koordinators Žans-Baptiste Lejs.


Foto: Jorge Cunha / DPPI

''Ar dažiem ERČ tituliem, kas tiks noskaidroti šajā rallijā, kā arī ar 60 000 eiro lielu naudas balvu, papildus jau esošajiem 20 000 eiro, par kuriem cīnās septiņi labākie privātie braucēji, Kipras ERČ posms būs īsta kulminācija vēl vienai aizraujošajai ERČ sezonai.”

Šobrīd plašāka informācija par ''Zelta ātrumposmiem'' tiek turēta slepenībā, taču Kipras Tūrisma organizācijas pārstāve Anita Femetriade apgalvo, ka izvēlētā vieta šīs sacensības padarīs iespaidīgas un krāšņas, kur adrenalīna līmenis būs ļoti augsts.

Atgādināsim, ka sākotnēji Kipras ERČ posmā bija plānojuši startēt Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins, taču nesen noskaidrojās, ka šī rallija vietā ekipāža startēs Čehijas ERČ posmā. Ja ar līdzjutēju finansiālu atbalstu izdosies savākt nepieciešamos līdzekļus, tad Sirmacis/Šimins startēs arī Kipras posmā.

Pagājušajā gadā šajā rallijā triumfēja Nasers Al-Atija.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png