profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks: Tā bija normāla braukšana, kur es nebraucu pārgalvīgi (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 20.07.2016 - 00:15 Lukjaņuks: Tā bija normāla braukšana, kur es nebraucu pārgalvīgi (VIDEO)
Lukjaņuka pēdējais lēciens Igaunijas ERČ posmā. Foto: Alfonsas Rakauskas Foto
 

Pēc Igaunijas ERČ rallija 14.ātrumposma līderis bija krievu sportists Aleksejs Lukjaņuks, kurš šajā rallijā bija ļoti ātrs. Taču priekšpēdējā 15.posmā krievu pilots pēc vienā no tramplīniem piedzīvotā iespaidīgā lēciena bija spiests izstāties.

Atsauksmes un komentāri par šo atgadījumu bija daudz un dažādi – kamēr vieni slavēja pilotu par uzrādīto ātrumu visa rallija laikā, vairums tomēr bija neizpratnē, kāpēc Lukjaņuks priekšpēdējā posmā, kad viņa pārsvars pār Ralfu Sirmaci bija nepilnas 30 sekundes, turpināja braukt tik ātri un riskanti.

''Lukjaņuks ir tāds braucējs, kurš nemāk lēni braukt, tāpēc viņš katru posmu brauc ātri un brīžiem pat uz riska robežas,” pēc rallija portālam Go4speed atzina Ralfs Sirmacis.


Foto: Alfonsas Rakauskas Foto
 

Arī pats pilots atzīst, ka šī izstāšanās radās pēc tehniska defekta. ''Stūres stienis neizturēja šo piezemēšanos, tāpēc tas arī bija izstāšanās iemesls. Vienkārši nepaveicās. Mēs zaudējām kontroli un vairs nevarējām stūrēt,'' fiaerc.com mājas lapā stāsta Aleksejs Lukjaņuks.

''Daudzi cilvēki var teikt, ka man nevajadzēja braukt tik ātri, taču vienmēr ir gudri kaut ko teikt, kad tu sēdi kafejnīcā. Tā bija normāla braukšana, kur es nebraucu pārgalvīgi. Man nav iemesla pārmest sev kaut ko. Tā bija vienkārši neveiksme. Esmu priecīgs ar savu sniegumu šajā rallijā. Neesmu bēdīgs, jo tā nav mana kļūda. Tas vienkārši notika. Pārliecība ir liela, un arī ātrums ir labs. Tas ir motorsports, kur dažreiz tādas lietas notiek.''

Liktenīgais lēciens:


Lukjaņuka iespaidīgais lēciens kādā no tramplīniem:


Lukjaņuka iespaidīgais lēciens, salīdzinājumā ar pārējiem konkurentiem
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png