profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sirmacis/Šimins Ipras ERČ rallijā nebrauks; anonīms ziedotājs palīdz Lukjaņukam

Go4speed 07.06.2016 - 16:00 Sirmacis/Šimins Ipras ERČ rallijā nebrauks; anonīms ziedotājs palīdz Lukjaņukam
Ots Tanaks. Foto: Jörg Ullmann

No 23.-25.jūnijam Beļģijā norisināsies Ipras ERČ rallijs, kas būs piektais sezonas posms. Šis būs sezonas trešais asfalta rallijs, kuram pagaidām dalību apstiprinājušas vairāk nekā 90 ekipāžas, no kurām gandrīz viena trešdaļa trasē dosies ar R5 klases automašīnām.

Nesen noskaidrojās, ka, lai labāk sagatavotos asfalta WRC rallijiem, šajā posmā uz starta izies igaunis Ots Tanaks, kurš startēs ar ''Ford Fiesta R5''. Viens no sacensību galvenajiem favorītiem noteikti būs mājinieks Fredijs Loikss, kurš ir izteikts asfalta rallija braucējs. Pavisam kopā šis pieredzējušais beļģu pilots Ipras rallijā startējis vairāk nekā desmit reizes, kuru laikā viņš ir izcīnījis vairākas uzvaras.


Fredijs Loiks. Foto: Patrick Beelen, ewrc.cz

Ja vēl pirms pāris dienām Aleksejs Lukjaņuks atzina, ka nav drošs, vai viņam pēc Azoru salu rallija izdosies turpināt braukt ERČ čempionātā, jo sportistam ir aptrūcies budžets, tad noskaidrojies, ka vismaz Ipras rallijā Lukjaņuks tomēr startēs. Par to parūpējies kāds anonīms biznesmenis. ''Vienkārši gribu palīdzēt puišiem šādā situācijā. Man nav jēgas reklamēt sevi un manu kompāniju,'' tā anonīmais ziedotājs.

Diemžēl šajā rallijā uz starta neredzēsim šī brīža trešo labāko ERČ ekipāžu Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins. Kā portālam atzina Artūrs, tad diemžēl ekipāža nebrauks Beļģijā, taču tā vietā tā sāks nopietni gatavoties Igaunijas ERČ posmam. Tāpat šobrīd starta sarakstā nav redzama ERČ līdera Kajetana Kajetanoviča ekipāža.

Tikmēr Ipras rallijā startēs latviešu komandas “Sports Racing Technologies” ekipāža Nikolajs Grjazins/Jaroslavs Fjodorovs, kuri trasē dosies ar priekšpiedziņas “Peugeot 208 VTi R2” automašīnu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png