profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sirmacis/Šimins tiek pie unikāla piedāvājuma no Michelin

Mārtiņš Jankovskis 16.05.2016 - 17:50 Sirmacis/Šimins tiek pie unikāla piedāvājuma no Michelin
Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins. Foto: Gregory Lenormand / DPPI

Šogad ERČ čempionātā vadošie braucēji var braukt ar jebkuru ražotāju riepām, kamēr ERČ juniori startē ar Pirelli riepām. Kā nesen noskaidroja portāls Go4speed, tad SRT komandas ekipāža Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins šogad tikuši pie unikāla piedāvājuma no Michelin riepu ražotājiem, ko arī SRT pieņēma.


Sirmacis/Šimins tagad staigās Michelin cepurītēs

''Cik man zināms, tad Michelin jau daudzus gadus nesponsorē nevienu autosportistu ārpus Francijas, taču pagājušā gada izskaņā viņi paši mūs uzmeklēja un izteica piedāvājumu,'' šo rindu autoram atklāj Artūrs Šimins. ''Kompānija mums uz jebkuru ralliju piekritusi dod 18 jaunas riepas (kopējā summā apmēram ir 8 000 eiro). Šīs vienošanās piedāvājums ir tāds, ka, ja mēs jebkurā ERČ rallijā izcīnām uzvaru klasē vai, kā šajā gadījumā ar ''Škoda Fabia R5'', triumfējam absolūti, tad viņi pilnībā atmaksā visas izlietotās riepas (gan testos, gan sacīkstēs). Ja mēs paliekam otrie, tad viņi atmaksā 50% no tām riepām, ko esam izlietojuši, bet, ja paliekam trešie, tad viņi sedz 25%. Ja paliekam ceturtie, tad mēs saņemam rēķinu par visām iegādātajām riepām pilnā apmērā. Tā mums ir liela motivācija, jo nauda, ko varam ietaupīt, ir liela,'' vēl pirms Grieķijas rallija teica Artūrs.


Foto: Jorge Cunha / DPPI

Kā zinām, tad Sirmacis/Šimins Grieķijā izcīnīja uzvaru, kas nozīmē to, ka par šajā rallijā izlietotajām riepām viņiem nekas nebūs jāmaksā. Kā pēc rallija portālam atzina Ralfs Sirmacis, tad par ietaupīto naudu, gan arī par nopelnīto naudu, kas pienākas privātajiem ERČ braucējiem (par uzvaru Ralfs un Artūrs saņēma 7 000 eiro), iespējams, ekipāža nobrauks vēl kādu asfalta ERČ ralliju.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png