profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pie Grieķijas ERČ rallija interesantākajiem pieteikumiem minēta Sirmača/Šimina ekipāža

Mārtiņš Jankovskis 27.04.2016 - 23:05 Pie Grieķijas ERČ rallija interesantākajiem pieteikumiem minēta Sirmača/Šimina ekipāža
Sirmacis/Šimins. Foto: No komandas personīgā arhīva

Nākamās nedēļas nogalē Grieķijā startēs trešais Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posms, kurā pieteikušies spēcīgi dalībnieki. ERC ieskaitē startēs 36 ekipāžas, bet vairāk nekā 40 ekipāžas startēs vietējā čempionāta posmā. Līdz ar to kopā uz starta plānojas, ka izies ap 80 ekipāžām.


Foto: Gregory Lenormand / DPPI

No šīm 36 ekipāžām 12 startēs ar R5 mašīnām. Šo braucēju vidū būs šī brīža ERČ līderis Kajetans Kajetanovičs, kurš pēdējo ERČ uzvaru izcīnīja pagājušajā gadā tieši šajā rallijā. Tāpat uz starta izies arī Aleksejs Lukjaņuks, kuram neveiksmīgi beidzās gatavošanās Īrijas ERČ posmam, jo ekipāža treniņā piedzīvoja smagu avāriju. Tāpat ar R5 mašīnām brauks Roberts Konsani, Jaromirs Tarabus, SRT komandas pilots Rauls Jēts un citi.


Lambros Atanasolas. Foto: Gregory Lenormand / DPPI

Kā raksta fiaerc.com mājas lapa, tad divi no visinteresantākajiem pieteikumiem gaidāmajā rallijā ir pagājušā gada ERČ Junioru klases vicečempioni Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins, kā arī grieķu pilots Lambros Atanasolas. Ja grieķu pilots, kurš brauc ar ''Škoda Fabia R5'', pagājušajā gadā šajā savā mājas rallijā visus pārsteidza ar trešo vietu absolūti, tad Ralfam ar Artūru šī būs debija ar ''Škoda Fabia R5''. Lai labāk sagatavotos šai debijai, ekipāža pirms gaidāmā starta Grieķijā aizvadīs testus.


Aleksejs Lukjaņuks. Foto: Wilfried Marcon / DPPI

''Sajūtas pirms gaidāmā rallija ir interesantas. Šis noteikti nav tas vieglākais rallijs, ar kuru uzsākt debiju ar šādu R5 auto. Nobrauksim testus, pēc kuriem tad arī sapratīsim, cik ātri spējam braukt. Pēc tam varēs pateikt, ko vairāk, taču noteikti uz rallija starta iziesim ar domu cīnīties par uzvaru, jo ar šo auto tas ir iespējams,'' tā portālam Go4speed atzina Ralfs Sirmacis.

Divās dienās sportistiem kopā būs jāveic 12 ātrumposmi, kas kopā sastādīs 231 kilometru. Ar dalībnieku sarakstu var iepazīties ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png