profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuka stūrmanis pēc smagās avārijas būs spiests izlaist nākamo ERC posmu

Go4speed 20.04.2016 - 22:11 Lukjaņuka stūrmanis pēc smagās avārijas būs spiests izlaist nākamo ERC posmu
Aleksejs Lukjaņuks/Aleksejs Arnautovs. Foto: Lina Arnautova

Jau ziņojām, ka krievu rallija braucējs Aleksejs Lukjaņuks pirms Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Īrijas posma aizvadīja testus, kuros diemžēl ekipāža piedzīvoja smagu avāriju. Ja pilots un stūrmanis tika cauri ar zilumiem, tad automašīna cieta visai smagi, tāpēc tika nolemts izstāties no rallija.

Trešdien notiekošajā preses konferencē pirms sestdien plānotajām ''Rally Masters Show'' sacensībām Lukjaņuks atzinis, ka ''Rally Masters Show'' sacīkstēs un arī nākamajā ERČ posmā, kas notiks Grieķijā, viņš startēs ar citu stūrmani, jo Aleksejs Arnautovs Īrijas testos piedzīvotajā avārijā tomēr guvis nopietnu savainojumu - mugurkaula kompresijas lūzumu.


Foto: Lina Arnautova

''Aleksejam šī trauma ir vieglā formā. Lai to neielaistu tālāk, viņam nepieciešams mierīgs režīms. Viņam ārsti ieteikuši gulēt, taču viņš iet uz darbu, lēkā un skrien. Taču viņš staigā ar īpašu korseti, kas viņam ļaus ātrāk izveseļoties. Viņš man ir vajadzīgs, jo mēs esam ekipāža. Man ļoti žēl, ka Aleksejs pēc šī negadījuma būs spiests izlaist ralliju. Ceru, ka viņš jau pēc pāris nedēļām būs atveseļojies,'' saka Aleksejs Lukjaņuks, kurš Grieķijas ERČ posmā brauks ar Romānu Kapustinu, kurš ir redzēts startējam arī vairākos rallijos Latvijā.

Lukjaņuks piepilda, ka, izlaižot ralliju, ekipāžai izdevies ietaupīt naudu, kas tika novirzīta remontam. ''Īrijā mēs pazaudējām naudu, pieredzi un punktus. Rallijs bija grūts, un diez vai mēs tur finišētu augstāk par trešo vietu, taču tik un tā. Šī rallija izlaišana mums ļāva gandrīz pilnībā segt mašīnas remonta izdevumus,” nobeidz Lukjaņuks, kurš gaidāmajās ''Rally Masters Show'' sacensībās cer startēt kopā ar bijušo sievu.

Zināms, ka šajās ''Rally Masters Show'' sacīkstēs Lukjaņuks startēs ar ''Subaru Impreza N14''. Kā atzina pilots, tad šo auto viņš pirmo reizi ieraudzīs tikai piektdien.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png