profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sirmacis: Grūti bija atrasties skatītāja lomā Īrijas rallijā

Go4speed 17.04.2016 - 22:32 Sirmacis: Grūti bija atrasties skatītāja lomā Īrijas rallijā
Ralfs Sirmacis / Artūrs Šimins. Foto: Pavel Salaba

Kamēr "Sports Racing Technologies" ekipāžas startēja Īrijas Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posmā, tikmēr Ralfs Sirmacis / Artūrs Šimins turpat Īrijā pierakstīja sacensību trasi, ziņo komandas preses dienests. Atgādināsim, ka pagājušajā gadā Sirmača ekipāža debitēja Īrijas ERČ posmā, kur ERC junioru ieskaitē tika izcīnīta sestā vieta.

"Īrijā aizvadījām veiksmīgus pierakstu treniņus. Nācās pierakstīt vairākus ātrumposmus, kurus, iespējams, būs jābrauc nākamajā gadā. Papildus oficiālajām treniņu dienām nolēmām izmantot iespēju un pārbaudīt trasi vēl vienu dienu. Ātrumposmi bija aizraujoši, viens no tiem apkārt kalnam gar klinšu malām man atgādināja Azoru salu ERC posmu, kur ātrumposms notika ap vulkānu. Ieguvām vērtīgu pieredzi. Izpildījām arī treniņa mērķus," saka Artūrs Šimins.

"Skatījāmies arī "Circuit of Ireland" rallija posmu. Īstenībā bija grūti atrasties skatītāja lomā, jo gribējās braukt pa visiem rallija tramplīniem, kas tiešām bija daudz. Pavērojām arī mūsu šī gada konkurentus, ar kuriem jau drīz spēkosimies Grieķijas ERC posmā. Viņi ir ātri un pieredzējuši. Ar "SRT" komandas vadītāju Ģirtu Krūzmani apspriedām katra braukšanas stilus. Mēģinājām saprast, kurš mums labāk tīk. Iegūto informāciju arī izanalizēsim ar mūsu ekipāžas treneriem," tā Ralfs Sirmacis.

Nākamais ERČ posms no 6.-8.maijam notiks Grieķijā.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png