profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks: Varējām turpināt ralliju, taču tagad jāsedz remonta izdevumi

Go4speed 06.04.2016 - 23:12 Lukjaņuks: Varējām turpināt ralliju, taču tagad jāsedz remonta izdevumi
Foto: Lina Arnautova

Jau ziņojām, ka pirmdien notiekošajos testos Lukjaņuka ekipāža slapjos laikapstākļos piedzīvoja smagu avāriju. Ja pilots un stūrmanis tika cauri ar zilumiem, tad automašīna cieta visai smagi. Jau tobrīd bija skaidrs, ka auto cietis visai smagi, tāpēc bija apdraudēta šī brīža Eiropas rallija čempionāta (ERČ) līdera dalība Īrijas ERČ rallijā. Nākamajā dienā rallija oficiālā mājas lapa paziņoja, ka Lukjaņuks tomēr rallijā nestartēs.


Ekipāža testos. Foto: Lina Arnautova

Kā vēlāk fiaerc.com mājas lapai atzina Lukjaņuks, tad ekipāža varēja turpināt ralliju, taču beigās tika nolemts atteikties no dalības šajā rallijā. ''Testos bijām nobraukuši jau kādus 70 kilometrus. Sajūtas ar mašīnu bija ļoti labas, tāpēc mēs strādājām gan ar regulējumiem, gan riepām. Ņemot vērā, ka viena slapjam laikam paredzētā riepa jau bija bojāta iepriekš, mēs nolēmām automašīnai izmantot gan lietus laikam paredzētās riepas, gan riepas, kas paredzētas vidēji slapjai trasei,'' stāsta Aleksejs Lukjaņuks.


Ekipāžas auto pēc avārijas. Foto: Lina Arnautova

''Šāda kombinācija mums ļāva uzrādīt labu rezultātu, taču vienā ātrā līkumā mašīnas aizmugure nedaudz izslīdēja. Ņemot vērā, ka ceļš bija ļoti šaurs, man nebija iespējas, lai iztaisnotu mašīnu, tāpēc mēs arī avarējām. Tehniski bija iespējams paspēt salabot mašīnu laikā, taču diemžēl mums ir jāizlaiž šis rallijs, jo tagad jāsedz remonta izdevumi. Esam stipri, un arī zilumi pāries. Gribas braukt un cīnīties, tikai nav ar ko un nav par ko braukt,'' nobeidz Lukjaņuks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png