profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Igauņu autosportists ar Latvijas komandu ERČ rallijā izvirza augstus mērķus

Go4speed 05.04.2016 - 22:54 Igauņu autosportists ar Latvijas komandu ERČ rallijā izvirza augstus mērķus
SRT komanda testos. Foto: @AndrusToom

Īrijas rallijā uz starta izies arī igauņu autosportists Rauls Jēts, kurš startēs ar latviešu autosporta komandas “Sports Racing Technologies” (SRT) komandas ''Škoda Fabia R5''. Šī Jētsam būs otrā sezona ERČ čempionātā.

Pagājušajā gadā Jēts startēja slavenā Marko Martina komandā, kur viņš brauca ar ''Ford Fiesta R5''. Septiņos rallijos Jētsa labākais rezultāts bija divas sestās vietas. Tagad igauņu pilots nolēmis startēt latviešu SRT komandā, kurā šosezon bez Jētsa vēl brauks arī Nikolajs Grjazins (''Peugeot 208 R2'') un Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins, kuri arī startēs ar ''Škoda Fabia R5''.


Jēts Sarmas rallijā. Foto: Mārtiņš Vanags

''Pirmie iespaidi ir ļoti pozitīvi. Ar jauno mašīnu jūtamies ļoti komfortabli. Diemžēl pēc Rally Liepāja pārcelšanas mūsu pieredze ar ''Škoda'' mašīnu ir neliela, taču ar katru ātrumposma kilometru jūtamies labāk,'' saka Rauls Jēts, kurš pirms gada šajā rallijā izcīnīja devīto vietu.

''Tā kā mēs esam spēcīgāki uz grants seguma, tad mums būs grūti šajā asfalta rallijā cīnīties par pjedestālu, taču mēs noteikti centīsimies uzlabot mūsu pagājušā gada pozīciju. Šogad koncentrēsimies uz tiem ERČ posmiem, kuros braucām pagājušajā sezonā, kā arī brauksim jaunos posmos. Darīsim visu, lai cīnītos ar čempionāta līderiem. Mūsu ERČ čempionāta mērķis šosezon ir Top 3,'' nobeidz igauņu sportists.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png