profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks: Cerams, ka Kanāriju salas ERČ rallijā nebūs sniega

Go4speed 19.02.2016 - 13:20 Lukjaņuks: Cerams, ka Kanāriju salas ERČ rallijā nebūs sniega
Aleksejs Lukjaņuks. Foto: facebook.com/lukyanuk

Pēc Eiropas rallija čempionāta (ERČ) 1.posma ''Rally Liepāja'' pārcelšanas uz rudeni, plānus spiests mainīt bija Aleksejs Lukjaņuks. Lai arī pilots bija gatavojies ziemas sacīkstei, tagad sportistam ir jāgatavojas asfalta rallijam, kas notiks Kanāriju salās.

''Esam priecīgi paziņot, ka mums jaunā ERČ sezona sāksies martā, kur pirmās sacīkstes norisināsies Kanāriju salās. Jā, zinām, ka mums ir paveicies, taču cerams, ka tur nebūs sniega un viss aizritēs lieliski. Mēs joprojām meklējam atbalstītājus, lai varētu aizvadīt pilnu ERČ sezonu, jo mūsu mērķis ir izcīnīt ERČ titulu. Esam pārliecināti par saviem spēkiem,'' tā savā mājaslapā saka Aleksejs Lukjaņuks.


Lukajņuka auto dizains pirmajos trijos posmos.

Sportists atzīst, ka lēmums atcelt ''Rally Liepāja'' bija pareizs, lai arī ekipāža ļoti vēlējās aizvadīt šo ralliju, kur tā cerēja uz augstu rezultātu. ''Tā brīža apstākļos tas bija vienīgais pareizais lēmums atcelt ralliju un pārnest uz citu datumu. Protams, cerēju, ka būs labs ziemas rallijs,” portālā motorsport.com turpina Lukjaņuks. ''Mēs, visticamāk, tur varējām pacīnīties un uzrādīt labu rezultātu, taču tā brīža apstākļos braukt nebija iespējams. Jāsaka, ka ralliju varēja arī vispār atcelt. Kas attiecās uz ''Rally Liepāja'' rudenī, tad grants ralliji Latvijā ir ļoti patīkami un skaisti, tāpēc būs interesanti,'' turpina krievu sportists. 

Sarunas nobeigumā Lukjaņuks piebilda, ka Kanāriju salas rallijs īsti nebija ekipāžas plānos. ''Mūsu sākotnējā koncepcija bija sākt startēt ziemas rallijā un tad skatīties, kā būs tālāk. Tagad būsim spiesti sezonu sākt martā un braukt uz Spāniju. Šis rallijs gan loģistikas ziņā, gan arī pārējā būs dārgāks par Liepājas posmu. Tāpat mēs arī nezinām šo ralliju, taču sēdēt un skatīties, kā citi pelna punktus, būtu smagi,'' tā pagājušā gada trešais ātrākais ERČ čempionāta pilots. 

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png