profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Norvēģu pilots: 'Rally Liepāja' atcelšana mums bija liels trieciens (VIDEO)

Go4speed 30.01.2016 - 14:14 Norvēģu pilots: 'Rally Liepāja' atcelšana mums bija liels trieciens (VIDEO)
Franks Tore Larsens testos. Foto: Harald Olsen

Eiropas rallija čempionāta 1.posmā ''Rally Liepāja'' ar ''Ford Fiesta R5'' bija plānojis startēt norvēģu sportists Franks Tore Larsens, kurš pirms rallija kopš novembra bija aizvadījis vairākus testus. Kā jau ziņojām, tad ''Rally Liepāja'', ņemot vērā iestājušos atkusni, tika atcelts un pārcelts uz vēlāku laiku. Šī iemesla dēļ ekipāža tagad nolēmusi startēt Norvēģijas ''Rally Finnskog'', kurā uz starta izies daudz ātru pašmāju braucēju, kuru vidū būs ne tikai WRC dalībnieks Mads Ostbergs (''Ford Fiesta R5''), bet starta sarakstā ir arī Nikolaja Grjazina vārds.

''Kad saņēmām ziņu par to, ka ''Rally Liepāja'' ir atcelts, tas mums bija liels trieciens, taču mēs neko nevaram padarīt tādiem ekstremāliem laikapstākļiem, kādi radās Latvijā pēdējās nedēļas laikā. Tagad gatavosimies rallijam ''Rally Finnskog'', kur būs spēcīgs dalībnieku sastāvs. Nevaru sagaidīt brīdi, kad varēsim tajā startēt,” tā Franks Tore Larsens.

Kā atzina braucēja komanda, tad sākotnēji pilots bija plānojis startēt trīs ERČ posmos – ''Rally Liepāja'', Azoru salu rallijā un Igaunijas ERČ posmā, taču tagad, kad izdosies ietaupīt līdzekļus un nebraukt uz ''Rally Liepāja'', komanda izskatīs iespēju startēt kādā citā ERČ posmā.

Ekipāžas testi pirms ''Rally Liepāja''


Ekipāžas testi pirms ''Rally Liepāja''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png