profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Strokšs: Šobrīd intensīvi strādājam par posma norises pārcelšanu uz vēlāku laiku

Go4speed 29.01.2016 - 14:23 Strokšs: Šobrīd intensīvi strādājam par posma norises pārcelšanu uz vēlāku laiku
Foto: GREGORY LENORMAND / DPPI

Lai gan kopš gada sākuma visā Latvijā valdīja īstena ziema, šīs nedēļas atkusnis un lietus ir pilnībā nokausējis ''Rally Liepāja'' ātrumposmos esošo sniegu un atsaldējis sacensību norisei izvēlēto ceļu posmu segumu, padarot to par neatbilstošu sacensību sarīkošanai. Līdz ar to piektdien oficiāli tika paziņots, ka ''Rally Liepāja'' tiek pārcelts uz vēlāku laiku, jo šādos ceļos aizvadīt ziemas rallija sacensības nav iespējams.

''Šodien pieņēmām ļoti smagu lēmumu. Nevēlējāmies mānīt sevi, dalībniekus un skatītājus. Šis pieņematais lēmums ir smagākais, kādu RA Events jebkad ir nācies pieņemt. Rallijs bija 100% gatavs. Tagad no nulles būs jāorganizē jauns rallijs,'' savā twitter kontā pavēstīja "Rally Liepāja" direktors Raimonds Strokšs.


Foto: Rally Liepāja

"Visiem rallija dalībniekiem, apmeklētājiem, atbalstītājiem un draugiem vēlos pavēstīt, ka šis lēmums mums bija jāpieņem ļoti īsā laikā, jo vēl pagājušajā nedēļā Latvijā valdīja pasakaina ziema. Savu darbu jau bijām paveikuši un bijām pilnībā gatavi Latvijā uzņemt Eiropas čempionāta dalībniekus un līdzjutējus, taču laika apstākļu ietekmēšana ir ārpus mūsu spējām. Lai arī cik nepatīkams lēmums šodien tika pieņemts, mēs jau šobrīd intensīvi strādājam ar FIA (Starptautiskā automobiļu federācija) un čempionāta rīkotājiem "Eurosport Events" par posma norises pārcelšanu uz vēlāku laiku. Es ļoti ceru, ka visas iesaistītās puses spēs atrast kopīgu risinājumu, lai jau drīz mēs varētu izziņot "Rally Liepāja" norises datumu," oficiālajā paziņojumā saka Strokšs.

Tikmēr visiem rallija līdzjutējiem Strokšs iesaka rūpīgi sekot līdzi jaunumiem saistībā ar "Rally Liepāja". "Visiem "Rally Liepāja" ieejas karšu īpašniekiem vēlos lūgt ar sapratni izturēties pret esošo situāciju. Arī mums šis ir ļoti negaidīts, nevēlams un nebijis gadījums, un šobrīd mēs strādājam pie risinājuma, lai ikviens rallija draugs nezaudētu iespēju redzēt lieliskas sacensības tepat Latvijā. Lūgums visiem Rally Liepāja ieejas karšu īpašniekiem sekot informācijai rallija mājaslapā lvrally.com."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png