profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks nominācijā 'Gada moments autosportā' iegūst otro vietu (VIDEO)

Go4speed 06.12.2015 - 15:40 Lukjaņuks nominācijā 'Gada moments autosportā' iegūst otro vietu (VIDEO)
Lukjaņuks ar stūrmani Arnautovu. Foto: FIA ERC

Ceturtdien Parīzē notika ikgadējā Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) apbalvošanas ceremonija, kurā tika pasniegti kausi sezonas labākajiem autosportistiem, kuri šogad pārstāvēja kādu no FIA rīkotājiem seriāliem.

Tāpat šī pasākuma laikā tika paziņots tas braucējs, kurš ieguva balvu nominācijā ''Gada moments autosportā”. Jau ziņojām, ka starp visiem desmit nominētajiem video bija izvirzīts arī krievu braucēja Alekseja Lukjaņuka video no Igaunijas ERČ posma, kur sportists Igaunijas ERČ rallija noslēdzošajā ātrumposmā pāris līkumus pirms finiša, griežot trases iekšmalu, sasvērās uz sāniem un nelielu brīdi bija spiests braukt uz diviem riteņiem.


Makss Verstapens. Foto: FIA

Taču, saskaitot rezultātus, par pārliecinošu uzvarētāju nominācijā ''Gada moments autosportā” tika atzīts F1 jaunais pilots Makss Verstapens un viņa apdzīšanas manevrs Beļģijas F1 posmā, apsteidzot Felipi Nasru. Lai arī FIA oficiālos balsošanas rezultātus nav publicējusi, fia.com mājas lapā ziņots, ka otro vietu ieguvis Lukjaņuks.

''Patīkami otro reizi karjerā izcīnīt balvu kategorijā - ''Gada moments autosportā, jo es tiešām izbaudu apdzīšanas trasē,’’ tā pēc balvas saņemšanas teica Verstapens, kurš bez šīs trofejas ieguva vēl divas balvas - ''Gada personība'' un ''Gada debitants''.

Šī gada uzvarētājs nominācijā ''Gada moments autosportā”


Lukjaņuka dramatiskais brīdis Igaunijas rallijā:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png