profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Franču sportistam pēc šaušalīgās avārijas jauns auto un jauna stūrmane (VIDEO)

Go4speed 22.09.2015 - 23:23 Franču sportistam pēc šaušalīgās avārijas jauns auto un jauna stūrmane (VIDEO)
Foto: dimviii

Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Čehijas posms gaužām neveiksmīgi beidzās franču rallija braucējam Robertam Konsānī, kurš otrajā ātrumposmā ļoti lielā ātrumā noskrēja no ceļa un piedzīvoja šaušalīgu avāriju. Lai arī auto šajā negadījumā cieta ļoti smagi, ekipāža šajā avārijā traumas neguva.


Konsānī šī rallija stūrmane. Foto: autosporttimes.ru

Šajā nedēļas nogalē notiks Kipras ERČ posms, kurā uz starta ar jaunu mašīnu un jaunu stūrmani izies arī Konsānī. Tiek ziņots, ka šajā posmā Konsānī stūrmaņa lomu pildīs kipriete Lara Vaneste, kura savā laikā ir bijusi stūrmane tādiem rallija braucējiem kā Kreigs Brīns, Fredijs Loiks, Kevins Abrings un Braiens Bufjērs. Pēdējā laikā viņa bija stūrmane Roberta brālim Stefanam.


Sportista auto pirms smagās avārijas.

''Tā bija briesmīga avārija, it sevišķi tad, kad tu uz šo avāriju noraugies no helikoptera. Taču ''Citroën DS3 R5'' Čehijas posmā pierādīja, ka ir drošs auto, ar kuru var kūleņot. Auto bija labojams, taču kopā ar komandu nolēmām pilnībā mainīt šasiju un likt jaunu,'' tā Roberts Konsānī.

Šobrīd Konsānī ERČ kopvērtējumā ir ceturtajā vietā, no Alekseja Lukjaņuka atpaliekot 50 punktus. ''Cīņa par trešo vietu nebūs viegla, taču, protams, atdosim visu, kas mūsu spēkos, lai to izcīnītu. Tas ir mans atlikušās sezonas mērķis. Taču tas būs grūti izdarāms, tāpēc mans primārais mērķis būt sasniegt Kipras ERČ posma finišu, jo pēdējos rallijos veiksme nav bijusi ar mani.''




Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png