profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks: Igaunijas ERČ cīnīsimies par katru sekundi

Go4speed 17.07.2015 - 12:01 Lukjaņuks: Igaunijas ERČ cīnīsimies par katru sekundi
Lukjaņuks/Arnautovs darbībā. Foto: mines.lt

Pēc divu posmu izlaišanas, Eiropas rallija čempionātā (ERČ) atgriežas Aleksejs Lukjaņuks. Ja pirmajos trijos posmos Lukjaņuks uz starta izgāja ar ''Ford Fiesta R5'', tad Igaunijas ERČ posmā sportists startēs ar ''Mitsubishi Evo X''.

Pagājušajā gadā šajā Igaunijas ERČ posmā uzvaru izcīnīja mājinieks Ots Tanaks, kurš trasē devās ar ''Ford Fiesta R5''. Otrais, zaudējot 47 sekundes, palika Lukjaņuks, kurš brauca ar Evo X. Toreiz sportists ar savu lielisko sniegumu izcīnīja uzvaru ne tikai Production klasē, bet arī nopelnīja prestižo Kolina Makreja Flat Out balvu.


Foto: Alexey Lukyanuk & Alexey Arnautov

''Mēs ar Červoņenko smago finansiālo apstākļu dēļ bijām spiesti pārtraukt savu dalību ERČ,'' iesāk Aleksejs Lukjaņuks. ''Bet, par laimi, man bija iespēja piesaistīt citus atbalstītājus, ar ko pietika, lai mēs šajā posmā varētu startēt ar Evo X. Starts ar Evo X ir kādas četras vai piecas reizes lētāk par braukšanu ar R5, kā arī Igaunija mums ir ļoti tuvu. Pagājušajā gadā, braucot šeit ar Evo X, uzrādījām ļoti labu rezultātu, taču šoreiz to būs grūti atkārtot, jo uz starta izies daudzi spēcīgi braucēji. Taču jebkurā gadījumā centīsimies uzrādīt pēc iespējas labāku rezultātu, tāpēc cīnīsimies par katru sekundi.''

''Šajā rallijā startēšu ar savu regulāro stūrmani Alekseju Arnautovu, ar kuru startēju kopā kopš 2009.gada. Mēs esam spēcīga ekipāža, tāpēc Aleksejs palīdzēs man sasniegt maksimumu, pārliecību un pozitīvas emocijas. Šis rallijs mums būs ļoti labs treniņš pirms gaidāmā Somijas WRC posma,'' nobeidz Lukjaņuks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png