profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Igauņu sportists: Ja nevari izturēt spiedienu, tev jāpaliek mājās

Go4speed 14.07.2015 - 15:42 Igauņu sportists: Ja nevari izturēt spiedienu, tev jāpaliek mājās
Karls krūda (pa labi). Foto: No sportista privātā arhīva

Nedēļu pirms Igaunijas Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posma Tallinā norisinājās Igaunijas ERČ rallijam veltīta preses konference, kurā piedalījās vieni no šī brīža ātrākajiem igauņu braucējiem. Šajā posmā vairāki igauņu braucēji startēs ar R5 automašīnām, kas noteikti viņus ierindo starp favorītiem.


Timu Korge. Foto: Jānis Asaris

Viens no lielākajiem favorītiem uz uzvaru tiek minēts Karls Krūda. ''Polijas WRC rallijā mēs WRC2 klasē izcīnījām trešo vietu. Gan izcīnītais rezultāts, gan uzrādītais ātrums mums dod pārliecību pirms gaidāmā Igaunijas ERČ posma. Protams, mēs esam vieni no šī rallija favorītiem, taču es neizjūtu spiedienu. Ja tu nevari izturēt spriedzi un uz sevi izdarīto spiedienu, tad tev jāpaliek mājās. Ticu, ka mūsu ''Citroen DS3 R5'' būs piemērots Igaunijas ERČ rallija ceļiem un mēs varēsim cīnīties par uzvaru,'' saka Karls Krūda.

Lielu godu izpelnījies Timu Korge, kurš ''Sainteloc Junior'' komandas sastāvā startēs kopā ar šī brīža ERČ līderi Kreigu Brīnu. ''Esam priecīgi, ka varam startēt vienā komandā ar Brīnu. Vai ir iespēja viņu uzvarēt Igaunijā? Vienmēr ir iespēja un mēs tam būsim gatavi. Atceros pagājušo gadu, kad man bija sīva cīņa ar Alekseju Lukjaņuku. Noskatījos video, kur atradu dažas vietas, kur var bremzēt vēl vēlāk un pārspēt Brīnu.''


Sanders Pērns. Foto: Timo Anis Rally photography

''Polijas WRC rallijs pierādīja to, ka ar katru posmu kļūstam labāki. Igaunijas ERČ sāksim ar jaunām emocijām, tāpēc, protams, mēs domājam arī par uzvaru. Mans stūrmanis Džeims Morgans atzina, ka vēlas būt pirmais brits, kurš uzvar Igaunijas ERČ rallijā,'' saka Sanders Pērns.

Rauls Jēts piebilda, ka viņam šis šogad būs tikai pirmais grants rallijs. Pēc šī rallija igauņu braucējs plāno startēt vēl divos ERČ posmos, kas notiks Kiprā un Grieķijā. Tikmēr šī brīža Baltijas ātrākais N4 klases pilots Sīms Plangi, kurš startēs ar ''Mitsubishi Evo X'', piebilda, ka viņam būs liels izaicinājums cīnīties gan ar R5 mašīnām, gan par uzvaru ERC2 klasē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png