profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sirmača konkurents pēc avārijas Beļģijas rallijā gatavs iekaustīt sevi (VIDEO)

Go4speed 08.07.2015 - 07:05 Sirmača konkurents pēc avārijas Beļģijas rallijā gatavs iekaustīt sevi (VIDEO)
Diogo Gago. Foto: FIA ERC

Eiropas rallija čempionātā (ERČ) aizvadīti pieci posmi, kamēr ERČ junioru ieskaitē – četri. Aizvadītajā Beļģijas ERČ rallijā dramatiski notikumi noslēdzošajā ātrumposmā norisinājās ERČ junioru ieskaitē. Pirms izšķirošā posma līderis bija vācietis Marijans Grībels, bet otrais tobrīd bija portugālis Diogo Gago.

Taču noslēdzošajā posmā abus līderus piemeklēja neveiksme. Ja Grībels pārsita riteni un beigās atkrita uz otro vietu, tad Gago piedzīvoja avāriju. Tas ļāva uzvarēt polim Aleksanderam Zavadam, kurš pirms izšķirošā posma bija trešais, no līdera atpaliekot 42 sekundes.

Ļoti neapmierināts ar piedzīvoto avāriju pēdējā posmā bija Gago, kurš bija ļoti tuvu tam, lai pirmo reizi izcīnītu uzvaru ERČ junioru ieskaitē. Kā atzina pilots, tad viņš pēc negadījuma bija gatavs sevi iekaustīt.

''Pieļāvu lielu kļūdu, par ko esmu gatavs sevi iekaustīt. Pēc nobraukta viena kilometra noslēdzošajā posmā, kādā labā līkumā iebraucu par ātru. Esmu ļoti vīlies,'' tā Gago, kurš pēc Beļģijas ERČ posma kopvērtējumā ir piektais. Šobrīd ERČ junioru ieskaitē vadībā atrodas zviedru braucējs Emīls Bergvists, kamēr Sirmacis/Šimins ieņem sesto vietu.

Gago neveiksme noslēdzošajā ātrumposmā:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png