profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ERČ: Uz trim riteņiem braucošais Blūms kļūst par interneta sensāciju (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 12.06.2015 - 14:19 ERČ: Uz trim riteņiem braucošais Blūms kļūst par interneta sensāciju (FOTO)
Šī bilde pēc Azoru salu rallija ir kļuvusi ļoti populāra

Pēc Azoru salu ERČ rallija lielu uzmanību izpelnījusies Autosporta Akadēmijas ekipāža Emīls Blūms/Reinis Vilsons. Atgādināsim, ka vienā no ātrumposmiem Emīlam nolūza priekšējais ritenis, taču ekipāža nepadevās un tā uz trim riteņiem tika līdz servisa parkam, kur automašīna tika salabota un bija gatava doties pēdējos trīs ātrumposmos.

Šī braukšana uz trim riteņiem nav palikusi nepamanīta, tāpēc FIA ERC mājas lapā ir ziņa, kurai ir ļoti skaļš un patīkams virsraksts: "Uz trim riteņiem braucošais Blūms kļūst par interneta sensāciju".


Foto: Autosporta Akadēmija

Šī 23 gadus vecajam pilotam bija debija šāda mēroga sacensībās un, kā atzīst Blūms, tad tā paliks atmiņā uz visiem laikiem.

"Šis nepārprotami bija ļoti smags rallijs. Tas bija kaut kas tāds, kas mums nav Baltijas valstīs. Zinu, ka tagad pēc braukšanas uz servisa parku uz trim riteņiem esmu kļuvis par interneta sensāciju, taču uz šo ralliju neatbraucu, lai savu vārdu liktu atcerēties šādā veidā. Biju atbraucis šeit, lai pārbaudītu savas spējas un prasmes. Diemžēl šoreiz ātrums nebija tāds, lai brauktu un cīnītos par augstākajām vietām. Nākamajos mēnešos man ir jāstrādā smagi, lai kļūtu ātrāks. Gribu pateikt lielu paldies saviem mehāniķiem, kuri spēja salabot mašīnu, kas man bez soda ļāva turpināt ralliju. Ko es varu pateikt par Azoru salu ralliju? Tas ir rallijs, kurā noteikti gribētos startēt vēl, jo tas ir pats skaistākais un sarežģītākais rallijs, kādā man līdz šim bija sanācis braukt," noslēdz Emīls Blūms.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png