profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks spiests pārtraukt dalību ERČ čempionātā

Mārtiņš Jankovskis 12.06.2015 - 00:06 Lukjaņuks spiests pārtraukt dalību ERČ čempionātā
Aleksejs Lukjaņuks. Foto: extenerally.wordpress.com

Kā ziņo krievu mediji, tad pēc aizvadītiem trīs Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posmiem krievu sportists Aleksejs Lukjaņuks, kurš ERČ brauca kopā ar ukraiņu sportistu Jevgēņiju Červoņenko, spiests pārtraukt savu dalību ERČ čempionātā. Līdz šim Lukjaņuks visos aizvadītajos posmos bija starp ERČ līderiem, taču ekipāžas stūrmanis, kurš bija galvenais komandas atbalstītājs, paziņoja, ka sākot no jūnija mēneša ekipāža šādā sastāvā pārtrauks startēt ERČ.


Foto: Josef Petrů

''Diemžēl mūsu sadarbība ar Červoņenko, neatkarīgi no manis, ir beigusies. Iemesls tam – finansiālās problēmas, kā arī Červoņenko veselības stāvoklis, kas liedza mums kopā startēt tālāk. Šobrīd cenšos neskumt, kā arī negrasos apstāties. Cenšamies atrast iespēju, lai varētu turpināt braukt rallijā visaugstākajā līmenī. Tagad nevaru runāt konkrētāk par saviem plāniem, taču pavisam drīz mēs ar savu ilggadējo stūrmani Alekseju Arnautovu startēsim Utenas rallijā, kas būs gatavošanās Somijas WRC posmam, kurā startēsim ar M-Sport komandas sagatavoto Ford Fiesta WRC,'' stāsta Aleksejs Lukjaņuks.


Lukjaņuks ar savu ierasto stūrmani Alekseju Arnautovu. Foto: Lina Arnautova

Tāpat ekipāža centīsies atrast līdzekļus, lai varētu iziet uz starta Igaunijas ERČ posmā, kas pēc ekipāžas vārdiem esot viens no labākajiem posmiem.

Pēc četriem ERČ posmiem, izlaižot vienu ralliju, Lukjaņuks ERČ kopvērtējumā šobrīd ieņem ceturto vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png